Arkdslar bir sorum olacakti(maas miktarinin oturumla alakasi

Hollandaya geldikden sonra yapilmasi gereken islemler oturuma basvuru.

Moderatör: sansli

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
_black_
NT2
NT2
Turkiye_Sehir: Yozgat
Yabanci_Ulke: Hollanda- hengelo (ov)

Arkdslar bir sorum olacakti(maas miktarinin oturumla alakasi

Mesaj gönderen _black_ »

arkadaslar benim merak ettigim bir sey vardaaa
simdi vizeye basvuru yaparken hani nl deki partnerin bi maasi vardiya 1550 mi ne o miktarda
diyelimki ben hollandaya gittim 6 aylik vize gunu bitiyorda 1 yillik oturum aliyoz yaa 1 yillik oturuma basvururken yine esimizin maasina bakacaklarmi yine o kadar maas almasimi gerekiyorrr
benim esim 2 iste calisiyor birinden 1080 digerinden 500 aliyorrrr
ben nl ye gidince esim 500 euro aldigi isi biraksa 1080 lik maasla devam etse ben yine 1 yillik oturum alabilirmiyim
tsk ler
11.01.2011 sinava girdim kazandim
04,02,2011 vizeye basvuru
04,03,2011 vize onaylandi
07.04.2011 hollandadayim
20.04.2011 1 yillik oturum karti aldim

Kullanıcı avatarı
serdariscan
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: bursa
Yabanci_Ulke: breda

Re: Arkadaslar bir sorum olacatı

Mesaj gönderen serdariscan »

Kullanıcı avatarı
justitie
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: Amsterdam
Yabanci_Ulke: Amsterdam

Mesaj gönderen justitie »

_black_ yazdı:arkadaslar benim merak ettigim bir sey vardaaa
simdi vizeye basvuru yaparken hani nl deki partnerin bi maasi vardiya 1550 mi ne o miktarda
diyelimki ben hollandaya gittim 6 aylik vize gunu bitiyorda 1 yillik oturum aliyoz yaa 1 yillik oturuma basvururken yine esimizin maasina bakacaklarmi yine o kadar maas almasimi gerekiyorrr
benim esim 2 iste calisiyor birinden 1080 digerinden 500 aliyorrrr
ben nl ye gidince esim 500 euro aldigi isi biraksa 1080 lik maasla devam etse ben yine 1 yillik oturum alabilirmiyim
tsk ler
1 yillik oturum karti alsan dahi 2. yani 5 yillik oturuma kadar esin ayni is yerinde devam etmek zorunda ama sen geldikten sonra bir ise baslarsan esin 2. ci isten ayrilabilir.
Student Rechtsgeleerdheid.

Hukuk Fakultesi Ogrencisi.

Mvv vize basvulari ve takip islemleriniz uzman bir sekilde yapilir.Her turlu sorunlariniz icin ozelden yazabilirsiniz. ( Vize , Vergi , Odenek vs vs )

kocadeli
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: ..Kastamonu..
Yabanci_Ulke: ...Hollanda / Lemmer..

Mesaj gönderen kocadeli »

arkadasim bende ayni durumda buraya geldim yani esim 2 iste calisiyordu ve sanirim senin o 1550 dedigin para seni yaniltmak istemem bi arastir ama 1200 liraya dustu dige biliyorum ben ama bunu yine forumda ki tecrubeli arkadaslara bir sor..allah yardimcin olsun kardesim..
#kocadeli#

“Hollandadaki Asamalar ve Tecrubeler” sayfasına dön