EV KİRALAMAK HAKKINDA
Moderatör: sansli
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- NT1
- Turkiye_Sehir: kayseri
- Yabanci_Ulke: hollanda
EV KİRALAMAK HAKKINDA
ARKADASLAR BİLGİSİ OLAN BİLGİLENDİRSİN BEN YAZIN VİZEYİ ALDIKTAN SONRA GELİCEM AMA EV SORUNU VAR BEN GELDIKTEN SONRA NASIL EV KİRALABİLİRİZ. ESİME SORDUM YAZICAZ BEKLIYCEZ DEDI ODA HEMEN CIKMIYOMUS ZOR CIKIYO EV DIYOLAR. BİDE EV ALIRKEN BANKA KREDI VERIYOMU? BANKA VERDIGI KREDIDEN AYDA NE KADAR PARA ALIYO 500 600 EURO AYLIK ALIRMI. BU GIDSLE GALIBA BANKA KREDİSİYLE EV ALICAZ. KAYIN BABANIN KAYNANIN KAYINBİRADERİN YANINDA KALMAK İSTEMİYORUM USTELIK KAYNIM EVLI BANA COK ABES GELIYO. BİLEN ARKADASLRIMIZ VARSA HOLLANDA OLAN TAVSIYE BEKLIYRUM.
not:lutfen iletilerinizin tamaminda buyuk harf kullanmayiniz sadece vurgulamak istediginiz yerde buyuk harf kullaniniz,zira sitemiz kurallari geregince iletinin tamaminin buyuk harfle yazilmasi yasaktir...anlayis gostereceginizi umar tesekkur ederiz...
saygilar...
sansli...
not:lutfen iletilerinizin tamaminda buyuk harf kullanmayiniz sadece vurgulamak istediginiz yerde buyuk harf kullaniniz,zira sitemiz kurallari geregince iletinin tamaminin buyuk harfle yazilmasi yasaktir...anlayis gostereceginizi umar tesekkur ederiz...
saygilar...
sansli...
24 kasım 2010da sınavı kazandım.
20 mayıs 2011 basvurum yapıldı nlden.
27 mayıs2011 basvrum isleme alınmıs.
28 temmuz 2011 hollandadayim///
- sansli
- Ogretmen
- Turkiye_Sehir: turkiye
- Yabanci_Ulke: hollanda-den haag
Re: EV KİRALAMAK HAKKINDA
esin dogru soylemis hollanda ev sistemi malesef boyle yaziliyosun ev burosuna ve her hafta ev doldurup bekliyosun ta ki sana sira gelene kadar ki buda baya uzun suruyo...ozellikle buyuk sehirlerde bu dahada zor yillar beklemek zorunda kalabilirsin ev cikicak die...onun disinda elden kiralayabilirsiniz (kisiden ev sahibinden ozel yani) oda en kotu ihtimal 600 den asagi olmaz...banka kredisi icin sartlarinizin uymasi gerek (tam bilmiyorum hangi sartlar gerekli,her banka farkli dokumanlar isteyebiliyor sanirim)...
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09
-
- NT1
en iyisi bankadan bi sekilde kredi almak, ve kendi evinde oturmak bi eve o kadar kıra verecgıne kendı evıne borc odersın ondan ıyı.
-
- NT1
arkadaslar hollanda olubta banka kredisi ile ev alan kimse yokmu? varsa bilgi bekliyorum.
-
- NT1
yokmu kımse?????????????
- justitie
- Beginner
- Turkiye_Sehir: Amsterdam
- Yabanci_Ulke: Amsterdam
remixbela yazdı:en iyisi bankadan bi sekilde kredi almak, ve kendi evinde oturmak bi eve o kadar kıra verecgıne kendı evıne borc odersın ondan ıyı.
Bankadan direk Turkiyeden gelip kredi alma sansiniz malesef yok. Vast bi is bulursaniz ancak.Hemen Vast veren is yeri yok denecek sekilde.Yada 3 yil Hollanda da calismis olursaniz o zmnda kredi veriyorlar.Burda en buyuk problem ev. Benim arkadasim ev icin yazildi 4 senedir bekliyorlar gecen gun kuruma dilekce yazdirdilar bana Ben 4 senedir bekliyorum cocugum oldu oturdugumuz ev kucuk geliyor bize acilen oncelik hakki vermenizi temenni ediyorum diye ama gelen yanit olumsuz. Gelen yanitta ortalama ev icin (apartman dairesi degil) 5 ile 7 sene beklemislik varsa o zmn oncelik hakki veriyorlar. Devletten degilde sahistan kiralamak isterseniz en kotu ihtimal 652 euronun ustunde olur ve kiralamak icin esinin ve senin maasin kiranin 3 veya 4 kati olmak zorunda. Emlakcilar bu sartlar olmadan kiraya veremez cunki yasal degil.Burda ev bulmak bir dert, birde kiraciyi cikarmak dert onun icin isi saglama aliyorlar. En kisa zmnda ev bulman dilegiyle arkadasim.
Ama iltica yapana devlet evde veriyor isde.
Student Rechtsgeleerdheid.
Hukuk Fakultesi Ogrencisi.
Mvv vize basvulari ve takip islemleriniz uzman bir sekilde yapilir.Her turlu sorunlariniz icin ozelden yazabilirsiniz. ( Vize , Vergi , Odenek vs vs )
Hukuk Fakultesi Ogrencisi.
Mvv vize basvulari ve takip islemleriniz uzman bir sekilde yapilir.Her turlu sorunlariniz icin ozelden yazabilirsiniz. ( Vize , Vergi , Odenek vs vs )
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: konya
- Yabanci_Ulke: hollanda-ede
arkadasim buranin sistemi boyle karmasik biz 1 senedir ev burosuna yaziliyiz ama hala ev cikmadi
ama sansli arkadasimizinda dedigi gibi elden kiraya veren kisilerde oluyo ama onlarda biraz pahali
ama sansli arkadasimizinda dedigi gibi elden kiraya veren kisilerde oluyo ama onlarda biraz pahali
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: istanbul
- Yabanci_Ulke: hollanda den haag
-
- NT1
anlasılan ev konusu basımı cok agrıtacak ama artık mecbur bı care bulucaz. tesekurler arkadaslar....