yarin direksiyon sinavim var
Moderatör: sansli
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
- golgece
- NT1
- Turkiye_Sehir: uskudar
- Yabanci_Ulke: rotterdam
yarin direksiyon sinavim var
arkadaslar dua edin sunuda bi atlayim
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: tomarza-kayseri
- Yabanci_Ulke: amsterdam-hollanda
Re: yarin direksiyon sinavim var
arkadasim ins kazanirsin benimde 10 gun sonra var sinava girdikten sonra nasil gectigini bizimle paylas olurmu ins kazanirsin ins.
- golgece
- NT1
tamam 2 saat kaldi:)
- golgece
- NT1
ulan hiz sinirina uymadim die kaybettim hic bilmedigim yol bi el yazio bi 80 80 len gidiom bi anda 50 li oluo hersey 4 4luk bi ondan kaybettm yavas gitmisim.saglik olsn.
ama araba hocanizi iyi secin benm hoca bnm oraya hic goturmedi bide oraya goturdum seni kac kere dedi sinir etti kavga ediodum para goz serefsiz..
ama araba hocanizi iyi secin benm hoca bnm oraya hic goturmedi bide oraya goturdum seni kac kere dedi sinir etti kavga ediodum para goz serefsiz..
- imyourmiracle
- NT1
- Turkiye_Sehir: izmir
- Yabanci_Ulke: hollanda
gecmis olsun kardesim en azindan tecrubelendin,, bir dahaki sefer tamam bu is,, insallahh,,
- golgece
- NT1
zaten ilk sinavda kimseye vermiyolarmis binde 1 ihtimalle veriyorlarmis ole dio herkes yada beni teselli ediolar.