HOLLANDA"YA GELDIMMMM...
Moderatör: sansli
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Bolum Yoneticisi
- Turkiye_Sehir: konya
- Yabanci_Ulke: hollanda
Re: HOLLANDA"YA GELDIMMMM...
hosgeldin emrah hollandaya gozun aydin allah yardimcimiz olsun ayrica elif arkadasim seninde vizen hayirli olsun hayirli yolculuklar dilerim yolunuz acik olsun.
- sansli
- Ogretmen
- Turkiye_Sehir: turkiye
- Yabanci_Ulke: hollanda-den haag
vaay ne guzel emrah arkdsmzda gitti,,,ne guzel elif arkdsm seninde vizen hayirli ugurlu olsun hayirli yolculuklar,,,ikinizede yeni yasaminizda mutluluklar versin rabbim ins ins ins,,,darisi bana ve benim gibi vize bekleyen ve basvuru yapacak olan arkdslarin basina ins ins ins,,,bizimkide 1 ayi gecti ama haala ses yook hayirlisi olsun olumlusu olsun ins ins ins,,,
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Mugla/Ortaca
- Yabanci_Ulke: Nederland/Dokkum
- İletişim:
fatih kardesım merhaba hosbulduk.bakalım geldık ama daha ısımız bıtmedı bılıyorsun,burdada evrak ıslerı devam edıyo.neyse kardesım hadı sanada bol sans.
ya bıde bısey sorcam fatıh sana ya,,bız sımdı once ınd yı arayıp randevumu alalım yoksa once beledıyeye kayıt yaptıralım??adres kayıdı?
saygılar
emrah
ya bıde bısey sorcam fatıh sana ya,,bız sımdı once ınd yı arayıp randevumu alalım yoksa once beledıyeye kayıt yaptıralım??adres kayıdı?
saygılar
emrah
fyesil yazdı:hosgeldin emrah hollandaya gozun aydin allah yardimcimiz olsun ayrica elif arkadasim seninde vizen hayirli olsun hayirli yolculuklar dilerim yolunuz acik olsun.
Alle goede dingen komen langzaam..
-
- Mezun-NL
- İletişim:
-
- Mezun-NL
- İletişim:
sanslı naber,,ınsallah arkadasım bır an once sende atlar ucaga gelırsın buraya..bos bırakmayın ınd'yı,,arayın devamlı,,noldu bızım evraklar deyın..
emrah
emrah
sansli yazdı:vaay ne guzel emrah arkdsmzda gitti,,,ne guzel elif arkdsm seninde vizen hayirli ugurlu olsun hayirli yolculuklar,,,ikinizede yeni yasaminizda mutluluklar versin rabbim ins ins ins,,,darisi bana ve benim gibi vize bekleyen ve basvuru yapacak olan arkdslarin basina ins ins ins,,,bizimkide 1 ayi gecti ama haala ses yook hayirlisi olsun olumlusu olsun ins ins ins,,,
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: hatay
- Yabanci_Ulke: oss/hollanda
tebrikler arkadasim allah burda yar ve yardimcimiz olsun cumlemizin
-
- Bolum Yoneticisi
- Turkiye_Sehir: konya
- Yabanci_Ulke: hollanda
biz belediyeye gittik oradan birkac evrak verdiler doldurduk ind den de randevu aldik sonra ayin 14 saat 8:30 du biz sabah 8 de belediyede olduk kaydi yaptirdik 8:30 da ind randevusunda bulunduk ayni gunde her 2 sini birden hallettik ama daha once tuberkuloz raporu al 5 dk lik bir is.
daha sonra halledersin ind yi. ama tel acip randevu alin.
rotterdama gelirsen gorusuruz. ben sana numarami vereyim ozel den pm atarim tamam mi kardesim allaha emanet ol. seni gezdiririm rotterdam da:)
daha sonra halledersin ind yi. ama tel acip randevu alin.
rotterdama gelirsen gorusuruz. ben sana numarami vereyim ozel den pm atarim tamam mi kardesim allaha emanet ol. seni gezdiririm rotterdam da:)