Sonsuz SÜKÜRLER....
Moderatör: sansli
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- NT1
Re: Sonsuz SÜKÜRLER....( vizem cikti - sabrin sonu )
insan 4 duvar arasinda kaldigini hissetmek nasil bi rduygu oldugunu biliirm.ben 9 aydir vizyele ugrastim neler cektigimi bir ben birde allah bilir.ama inan sabredin.esinde sende.herseye ragmen umidini kesmemeniz lazim.allah inan esinin yardimicsi olsun.kagitlari ayarlamamk cok zor.herseyin basi sabir sabir...
dualarim sizlerle...
dualarim sizlerle...
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: turkiye
- Yabanci_Ulke: hollanda
-
- NT1
Re: Sonsuz SÜKÜRLER....
tesekkur ederm siirtli sahra arkadasim.
rabbim bu duyguyu herkeze yasatsin.herkezi sevdiklerine kavustursun insallah.
rabbim herkezin bayramda yuuzunu guldurur insallah.
Hersey gonlunuzde olsun...
rabbim bu duyguyu herkeze yasatsin.herkezi sevdiklerine kavustursun insallah.
rabbim herkezin bayramda yuuzunu guldurur insallah.
Hersey gonlunuzde olsun...
-
- NT1
Allahim bana bu ani yasattigin icin binlerce sukur ediyorum.
bugun esim ankaraya gitti.pasportunu verdi insallah cuma gunu buyuk bi olasilikla alirmis.ve insallah alirda ayin 4unde buraya gelir.
Rabbim bu duygulari herkeze yasatsin.butuun bekliyenleri en kisa zamanda vizesi cikar sevdiklerine kavusur.yalniz birsey fark ettim bu aralar kimse yazmiyo vizem cikti diye.veya yazilmiyor...
neyse hersey gonlunzce olsunn
bugun esim ankaraya gitti.pasportunu verdi insallah cuma gunu buyuk bi olasilikla alirmis.ve insallah alirda ayin 4unde buraya gelir.
Rabbim bu duygulari herkeze yasatsin.butuun bekliyenleri en kisa zamanda vizesi cikar sevdiklerine kavusur.yalniz birsey fark ettim bu aralar kimse yazmiyo vizem cikti diye.veya yazilmiyor...
neyse hersey gonlunzce olsunn
-
- NT1
selam arkadaslr bi sorum olcak.esim bugun netten pasprotun okundugunu gormus bu pasportun gonderildiginin anlamami geliyor?yani yarin gelme ihtimalimi var yoksa cuma gunumu.bugundu rand.ankarada.
hayirli aksamlar...
hayirli aksamlar...
-
- NT1
arkadaslar oncelikler hepinizin kandili mubarek olsun.rabbim herkezin dualarini kabul eder insallah.
gelelim bnm durumuma.esimin 24unde rand.su vardi ankarada.25inde pasportu konyaya geldi.bugunde biletini aldi.ayin 4unde sabahi hasret bitiyor insallah.rabbim nasip ederse kizim babasina kavusuyor.
allahim herkeze bu duyulari yasatsin.
hersey gonlunuzde olsun
gelelim bnm durumuma.esimin 24unde rand.su vardi ankarada.25inde pasportu konyaya geldi.bugunde biletini aldi.ayin 4unde sabahi hasret bitiyor insallah.rabbim nasip ederse kizim babasina kavusuyor.
allahim herkeze bu duyulari yasatsin.
hersey gonlunuzde olsun