Ev Sorunu !!
Moderatör: sansli
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: ankara
- Yabanci_Ulke: turkiye
Re: Ev Sorunu !!
kardes ben yazdim gonderdim ama bir hata oldu galiba ben sana kisaca tekrar anlatmaya calisayim sen eve bakmaya gittin ya ilk siradaysan ok dersen senden maas kagitlarini ve kontrattini istiyorlar iste onlari aliyorlar senin okey dedigin evinen maas durumunu inceliyorlar odeyebilecegin durumdaysa seni cagirip imzani attiriyorlar ve o imzadan sonra donemezler ama senin istedin evi odeyecek durumda degilsen vermezler yada maas durumun iyise ucuz evi vermezler sana ev burosunu sitesinde hangi maasla hangi evi abilecegin yazmasi gerekli oraya bakabilirsin senin yillik burutona bakiyorlar
-
- Beginner
sunuda ornek vereyim 1200 veya 1250 net maas aliyorsan seni alabilecek ev 300 euro civari eger maassin 1400 veya 1500 ise alacak ev 450 veya 500 civari bunlar biraz oynama yapabilir benim aklimda kalanlar sen yinede ev burosunun sitesinde detayli bakabilirsin
- Esra70
- NT2
- Turkiye_Sehir: Karaman
- Yabanci_Ulke: Hollanda-Zaandam
-
- Beginner
kardes agirdan almak onlara birsey kazamdirmaz tam tersi zarar verir bunu yapacaklarini sanmiyorum evde yapilacaklar olabilir ondan gecike bilir.birde maas konusunu siz bilemesiniz onlar hesaplar ve uygun degilse vermezler istediginiz eve gore maassiniz yuksekse gine vermezler