oturum
Moderatör: sansli
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: sivas
- Yabanci_Ulke: holanda
Re: oturum
cok teskurler arkadaslar
-
- Beginner
arkadaslar cok ozurdilerim rahatsiz ediyorum surekli sorularimla ama ben esimi izine ginderdim suan turkiyede ve oturulu agustosun 19 bitiiryor on gujn once donse bisey olurmu arkadaslar lutfen cvplarmisniz
-
- Beginner
cvp atmadiniz arkadaslar neyse rahatsiz ettim sanirim ozurdilerim
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Aydin
- Yabanci_Ulke: Hollanda-Groningen
-
- Beginner
haklisin kardesim ama oldu bir kere zaten basvuruyu yaptik uzatmak icin ama ve bir hafta oncesinden donmus olacak buraya yani bisey olurmu diye bilgi almak istedim valla acikcasi korkuttunuz beni neyse saglik olsun cok tesekurler