ben vildan ve hollandaya gitmek uyum sinavi gerekli islemler ve ne kadar beklemem gerektigi konusunda hic bir bilgim yok.bana yardimci olurmusunuz lutfen.
tesekkurler
NEDERLAND GELELI 25 GUN OLDU ( onemli tafsiyeler)
Moderatör: sansli
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
-
- Site Admin
- Turkiye_Sehir: yozgat-kayseri-tekirdag-trabzon
- Yabanci_Ulke: hollanda-breda
Re: NEDERLAND GELELI 25 GUN OLDU ( onemli tafsiyeler)
aramiza hosgeldin Vildanvildan yazdı:ben vildan ve hollandaya gitmek uyum sinavi gerekli islemler ve ne kadar beklemem gerektigi konusunda hic bir bilgim yok.bana yardimci olurmusunuz lutfen.
tesekkurler
uyum sinavi ve vize basvurusu ile ilgili bilgiler sitemizde mevcut
biraz goz gezdirirsen, bi cok bilgiye sahip olacagindan eminim
Allah yardimcin olsun
kolay gele
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: mugla marmaris
- Yabanci_Ulke: belcika antwerpen
hayırlı olsun arkadasım senın vızen oturm mu yoksa turıst vızesı mı
cunk ben 6 aylık oturum aldım banada soffı numarası verırler mı cevaplarsan sevınırım
cunk ben 6 aylık oturum aldım banada soffı numarası verırler mı cevaplarsan sevınırım
-
- Beginner
ahhh nerde ben daha sinava bile girmedim hazirlanma asamasindayim ben,insallah rabbim hepimizin emeklerini bosa cikarmaz.
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir:
- Yabanci_Ulke: Holländä - Roosendääl
- İletişim:
gucci selamlar ablam . yaklasik 20 gundur siteye giremiyordum kisisel sebeblerden . bugun yeni girdigimde nl ye geldigini gordum . bende geleli 1bucuk ay olacak . aralik basinda gelmistim . roosandaal da bir koydeyim ben . seninde soyledigin gibi belediyeyey kayit yaptirdim gerci ordan alacagim kayit belgelerini almak bile 1 ayimi aldi . steenbergen belediyesine bagliyiz . beldeiyeden sana vergi numarasi verildigini soylemissin . ama bana herhangi bisey vermediler . bunu sen ozelliklemi istedinde verdiler yoksa kendiliklerindenmi verdiler. coruyorum cunku steenbergen belediyesindekilerde ind den neler istendigi konusunda bile haberdar degillerdi baya islemleri yaptirmakta zorlandik .
ind ye basvuru yapalida 1 ayi gecti henuz bir haber yok . 6 aylik gecici oturum verdiler ama onunlada tr ye gidip gelemezmisim cikis yaparsaniz yeniden giremezsiniz diye uyardilar. calisma iznine gelince oda 1 yillik oturum alinmadan calisamazsiniz diyorlar , hersey sorun yani . nl ye gelmekle isler bitmiyormus ablam bunuda anladik . kursa bile yazilmama izin vermedi ind bekliceksiniz dedi.
beni bu vergi numarasi isi icin aydinlatirsan maille sevinirim
mailim hazan_1965@hotmail.com
tesekkurler
not: ozeline yazmaya calistim ama malesef kabul etmiyor kisi belirlemediniz diyor .
ind ye basvuru yapalida 1 ayi gecti henuz bir haber yok . 6 aylik gecici oturum verdiler ama onunlada tr ye gidip gelemezmisim cikis yaparsaniz yeniden giremezsiniz diye uyardilar. calisma iznine gelince oda 1 yillik oturum alinmadan calisamazsiniz diyorlar , hersey sorun yani . nl ye gelmekle isler bitmiyormus ablam bunuda anladik . kursa bile yazilmama izin vermedi ind bekliceksiniz dedi.
beni bu vergi numarasi isi icin aydinlatirsan maille sevinirim
mailim hazan_1965@hotmail.com
tesekkurler
not: ozeline yazmaya calistim ama malesef kabul etmiyor kisi belirlemediniz diyor .