Okula basliyorumm
Moderatör: sansli
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Ankara
- Yabanci_Ulke: Hollanda
Okula basliyorumm
selam arkadaslar bu pazartesi gunu okula basliyorum yaklasik 7 aydir burdayim sali gunu konusmam vardi plan verdiler umarim alrim niveau 2 yi cok korkuyorum bide bu sinavi eger 3 yil icinde alamazsak geri yollanma sansimiz varmis binbir zorlukla geldim ben uraya esimden hic bi guc Allah ayirmassa ayiramaz insallah alirim da biter bu iskence dil ogrenicegim icin mutluyum ama konusulanlari anliyorum ama konusamadiktan sonra ne anlami var iste okula giden arkadaslarokul nasil zor mu kolay mi nasil gdiyo dersler bana ogretmenim 1 yilin icinde alirsin bile dedi kolay mi bu nt 2 okula giden arkadaslar yardim ederlese sevirinirim des kitaplarini felan okul mu vericek bize ?? pazartesi gunu icin cok heycanliyim akalim neler olucak
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: Mersin
- Yabanci_Ulke: Hollanda-Haarlem
Re: Okula basliyorumm
NT2 kolay kitabi keske onceden alsaydin onu sen kendin aliyorsun.. Sana okuldan mektup gelmedimi gelirken pazartesi ne getirecegine dair ve okulun nerde oldugunu gosteren bir yol haritasi gibi birsey vermedilermi? NT2 kolay dedigim gibi fakat dersleri sen evde onceden bitirmis kelimeleri ogrenmis olursan daha faydali olur. Dersi derste ogrenmiyorsun burda Dersi evde ogreniyorsun okulda tekrar ediyorsun.. basarilar dilerim Kolay gelsin!!