ben hollandada yasiyorum ve turkiyeden nisanliyim,esim ogrenim hayatina hollandada devam etmek istiyor ve ogrenci olarak buraya gelecek allah nasip ederse.merak ettigim konu su?
nikah isleminin turkiyede yapilmasi ile birlikte suregelen zaman icerisinde ileride oturuma basvururken sorun cikarmi?
tavsiyeleriniz nelerdir?
istanbuldaki hollanda konsoloslugunda yada burdaki turk konsoloslugunda yapilabilirmi ?
evlilik, nikah turkiyedemi hollandadami yapilmali?
Moderatör: sansli
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
-
- Site Admin
- Turkiye_Sehir: yozgat-kayseri-tekirdag-trabzon
- Yabanci_Ulke: hollanda-breda