yardimci olun lutfen (hollandadayim, oturum iznim yok)
Moderatör: sansli
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
yardimci olun lutfen (hollandadayim, oturum iznim yok)
arkadaslar ben hollandadayim ve benim hollandada bi kizim oldu ve oturumum yok nasil oturum ala bilirim yardimci olursaniz sevinirim simdiden tskler
Uyari: forumda baslik acarken lutfen mesajinizin icerigine gore baslik yaziniz..! aksi takdirde mesajiniz kilitlenecektir..!
Uyari: forumda baslik acarken lutfen mesajinizin icerigine gore baslik yaziniz..! aksi takdirde mesajiniz kilitlenecektir..!
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: İstanbul
- Yabanci_Ulke: Hollanda/ Amsterdam
-
- Beginner
Re: yardimci olun lutfen (hollandadayim, oturum iznim yok)
ama benim esimin psikolojik sorunlari var bunalima girmisti ve hatta polis bile biliyor ayriyetten esim 4 kez ayagindan ameliyat oldu ve calisamiyor burada oturum alma imkanimiz olamazmi sizede cok cok tesekkur ederim yardimlarinizdan dolayi
-
- Beginner
esimin nl pasaportu var bide afkurt edecekler ozaman nasil olur yardiminiz icin tesekkurler
-
- Site Admin
- Turkiye_Sehir: yozgat-kayseri-tekirdag-trabzon
- Yabanci_Ulke: hollanda-breda
selam arkadasim
aramiza hosgeldin ama bence durumunu avukatla paylasman senin icin daha iyi olur..! sizin 3 sebebiniz var esinin psikolojikmen rahatsiz olmasi, bu ve ameliyat olup calisamamasi nedeniyle vede kizinizin olmasi nedeniyle avukat araciligiyla oturum izni alma musadesi icin basvuru yaparsaniz, belki Turkiyeye geri donus yapmadan oturum karti alma ihtimalin olabilir..! gerekce olarakda esinin sorunlarindan ve kizinin yanliz kalmamasi icin buraya herhangi bi yolla geldigini ve geri gitmek istemedigini gosterebilirsiniz..!
ama bu konuda usta bi avukatla gorusmen gerekiyor..!
Allah yardimcin olsun
kolay gele
aramiza hosgeldin ama bence durumunu avukatla paylasman senin icin daha iyi olur..! sizin 3 sebebiniz var esinin psikolojikmen rahatsiz olmasi, bu ve ameliyat olup calisamamasi nedeniyle vede kizinizin olmasi nedeniyle avukat araciligiyla oturum izni alma musadesi icin basvuru yaparsaniz, belki Turkiyeye geri donus yapmadan oturum karti alma ihtimalin olabilir..! gerekce olarakda esinin sorunlarindan ve kizinin yanliz kalmamasi icin buraya herhangi bi yolla geldigini ve geri gitmek istemedigini gosterebilirsiniz..!
ama bu konuda usta bi avukatla gorusmen gerekiyor..!
Allah yardimcin olsun
kolay gele
-
- Beginner
selam abim senide yoruyoruz bana tavsiye edecegin bi avukat varmi caresizim ne yapacagimi bilmiyom ilgin icin cok cok tesekkurler abim
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Ankara
- Yabanci_Ulke: Den Haag
-
- Beginner
nasil oyle bisey diye bilirleerki benim isim hollanda vatandasi bide dogan cocugumda hollanda vatandasi oyle demeye haklari yok oyle dedimi insan haklarina bas vururum
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Ankara
- Yabanci_Ulke: Den Haag