nl de ev almak yardım lutfen
Moderatör: sansli
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: gaziantep
- Yabanci_Ulke: arnhem
nl de ev almak yardım lutfen
arkadaslar malum hepınız bılırsınızkı nl de ev cok buyuk bı sorun su anda esım ve ben tek odalı bı evde yasıyoruz ve esım hamıle yanı yakında 3 kısı olacagız ve bu durumda bu evde bebekle yasamak ımkansız ev burosuda yenı ev vermıyo ayrıca prıvate ev tutmaya kalksanız 2 odalı eve 700 euro ıstıyolar hal boyleyken bızde ev satın almayı dusunuyoruz ben yenı ıse basladım esım zaten fast kontratlı calısıyo esımın yıllık bruto gelırı 27500 euro bende ıse basladım aylık 1200 euroya sımdı benım sormak ıstedıgım su bız sadece esımın maası uzerınden ev almak ıstıyoruz abn amro bankasıyla gorustuk ve esıme kendı maasından 130000 euro kredı verebılıyolarmıs bızde 100000 ıle 120 000 arasında degısen apartman evlerden satın alalım dıyoruz lakın sunu bılmıyorum sımdı bu evı satın alırsak ve dıyelımkı seneyede esım ısten cıkarsa ne olur ayrıca su anda nl de ev satın almak ne kadar mantıklı sızlere gore nl de ev satın alanlar devletın yardımlarından faydalanabılıyolarmı yanı ıssızlık parası veya sosyal yardım bunları alabılıyolarmı lutfen bılıgısı olan arkadaslar cevaplarlarsa sevınırım
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: mersin
- Yabanci_Ulke: belçika-antwerpen
Re: nl de ev almak yardım lutfen
hollandada ev almak isteyenler www.funda.nl sitesinden faydalanabilir.
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Mugla/Ortaca
- Yabanci_Ulke: Nederland/Dokkum
- İletişim:
Re: nl de ev almak yardım lutfen
Alle goede dingen komen langzaam..