ıkıncı oturum lutfen cevap
Moderatör: sansli
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: gaziantep
- Yabanci_Ulke: arnhem
ıkıncı oturum lutfen cevap
arkadaslar bugun ınd bana ıkıncı oturuma basvurmam ıcın formul yollamıslar ben kendılerını arayıp sıparıs etmedım ve benım oturumumun bıtmesıne 4 aydan fazla zaman var bıde ısın garıp tarafı ben hollandada arnhemde kalıyorum ve tum ınd basvurularımı oturum kartımı den bosch takı ınd burosundan aldım ama bu ıkıncı oturum kartı ıcın formulu bana zwolle ınd si gondermıs ve ıcındede basvuruyu yaptıktan sonra evraklarımızı gonderecegımız zarfıda koymuslar oda uzerinde hazır adresı yazıyo ve zwolle nın adresı yazılı ben anlamadım neden zwolle gonderıyo ve neden bu kadar erken gonderdıler lutfen cevaplarınızı beklıyorum tedırgın oldum sımdı
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Ankara
- Yabanci_Ulke: Den Haag