Merhaba arkadaslar,
Ben 3 yil dir hollanda da ikamet ediyorum ve ilk yilimi ogrenci vizesi ve suanda samenwonen vizem var vizem 2014 yilina kadar. Fakat samenwonen yapmamin nedeni Ogrenci vizesiyle calisma olayi cok zor . Bende nisanlimin ogrenci olmasindan dolayi ablasiyla samenwonen yaptik . Fakat nisanlimin ablasi bu yaz evleniyor ve benim kartimda onunla oturdugum belirtiliyor. Fakat ablasi zaten ortalama 1 yildir farkli yerde ikamet ediyor bu gune kadar bir sorun cikmadi fakat evlendikten sonra sorun cikacagindan korkuyorum. Uyum sinavinida gecen yaz aldim..
suanda part time bir iste calisiyorum tabiki net gelirim 1299 euro degil. :S
Ne yapmami onerirsiniz yardiminiza ihtiyacim var...
Saygilar.
Samenwonen ayrilik
Moderatör: sansli
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: Mersin
- Yabanci_Ulke: Hollanda-Haarlem