ben su an stuttgarta ikamet etmekteyim ve benim bi kac sorum olacakti benim 3 yillik vizem vardi bu vizeyi bi almam vatantasla evlenetek aldim ve 10 ay sonra bitecek ben 2 ci vize icin en erken ne zamam bas vurabilirim 4 ay sonra türkiye ye gitmeyi ve 5,6 orda kalmayi planliyorum onun icin yeni vizemi alip öyle gitmek istiyorum cünkü geldigimde gec kalirim vize almak icim
birde pasaportum ve askerlik tecilimde 10ay sonra bitiyor ne yapmam gerekiyor simdiden tkr ederim yardimlariniz ve hizmetiniz icin
saygilarimla....
ikinci oturumu en erken ne zamam basvurabilirim bilen var mi
Moderatör: sansli
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: antalya
- Yabanci_Ulke: almanya