belediyeye kayit oldum
Moderatör: sansli
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: ankara
- Yabanci_Ulke: hollanda amsterdam
belediyeye kayit oldum
bu ayin 18inde ind ile oturum karti icin randevumuz var insallah bi an once alirim kartimi ewde cok sikildim artik okula baslayip hollandaca ogrenmek istiyorum ewde calisyorum bana yardimci olabilecek sitelerin linklerini veren olursa sewinirim arkadaslar yeni katildim araniza..selamin aleykum deyim..
-
- NT1
- Yabanci_Ulke: hollanda
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: kayseri
- Yabanci_Ulke: hollanda
Re: belediyeye kayit oldum
slm ıns benımde bu ayın 18 de randevum var oturum kartı ıcın hayırlısı bakalım ıns bi.an once alırız
-
- Beginner
insallah hepizin allah gonlune gore versin tesekkur ediyorum bakalim benimde ayin 18inde bi sorun cikmaz umarim hosbulduk tekrar iyi haberleri iletiriz umarim
- ortakoy
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Türkiye_Aksaray
- Yabanci_Ulke: Hollanda
- İletişim:
-
- Beginner
ortakoy arkadasim cok tesekkur ederim verdigin sitelere bakdim hepside cok hos ve cok ogretici helede su livemoha acayip yararli oldu hatta hollandali birisi calsimalarima perfecht bile yazmis=)cok sagolasin arkadasim
- ortakoy
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Türkiye_Aksaray
- Yabanci_Ulke: Hollanda
- İletişim: