sali gunu okul oncesi test var
Moderatör: sansli
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
- beugos
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: alanya
- Yabanci_Ulke: hollanda-noordwijkerhout
sali gunu okul oncesi test var
evet arkadaslar sali gunu test icin gun aldik bakalim nasil gececek kitap bedava kurs parasi 270 euro mus daha once okuduklarimda da kurs bedava kitap 270 euro yani her harikarda 270 euro oduyorsun sadece yerleri degisiyor )) uyanik hollandililar ,,gratis lafini illa kullanacaklar...daha is de bulamadim arastirip duruyorum 2 ay oldu dil fazla iyi olmadigi icin bulasikcilik isini sunuyorlar tamam o isi yapanada saygimiz var ama ben kariyerimi birakip hollandaya bulasikcilik yapmaya gelmedim!!!!! ne kadar sinir oldum anlatamam bakalim fabrikalara falan bakiyorum,,eger adam gibi bir is bulamassam ne yapacam dusunmekten kafayida yicem yetmiyor iste tek kisinin maasi yetmiyor...............
- umuder
- NT2
- Turkiye_Sehir: balikesir
- Yabanci_Ulke: turkije
Re: sali gunu okul oncesi test var
Oncelikle testnde basarilar iyi sonuc almani temenni ederim.de azda yapsan cokta yapsan sure hep ayni 1bucuk sene...is konusunda bende cok zorluk cektim dedigin gibi cevrendede kimse yok gercekten dahada bir zor bulasikcilik olmaz diyorsan fazla bir secenegin yok ne yazikki ya inpak ya bahcede calisicaksin baska care yok calismaya mecbur oldugunda...
14 Eylul 2009 sinava girdim
15 Ekim 2009 Hollandadan basvuru
17 Ekim 2009 vize kabul edildi(rekor)(Masallah)
5 Kasim HOLLANDADAYIM:)))
15 Ekim 2009 Hollandadan basvuru
17 Ekim 2009 vize kabul edildi(rekor)(Masallah)
5 Kasim HOLLANDADAYIM:)))
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: trabzon
- Yabanci_Ulke: hollanda
kolay gelsın kardes..ıns guzel gecer sınav..kursun adı ne? beledıyenın gonderdıgı mı?
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: edırne
- Yabanci_Ulke: hollanda
kardes tr de meslek sahıbıysen dıplomanı cevırttır ve sana donmelerını bekle.benım bır tanıdıgım ıscı bulma kurumuna basvuru yaptı temızlık ısı verdıler turklere hep verıyolar ama kadın ıtıraz ettı benım meslegım var ben terzıyım ben kendı ısımı yapıcam dıye .anlayacagınız dıslerını cıkardı.zaten orda oyle olmak gerek ezgın durmıycaksınız yoksa ezerler.neyse sonra bu ablamıza donduler kendı meslegınde ıs verdıler .sımdı hollandada ne kadar memur doktor polıs v.s onların unıformalarını dıkıyo ve harıkada ıs yapıyo .anlatmak ıstedıgım bıraz ıtıraz edıceksınız kendınızı savunacaksınız
- ortakoy
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Türkiye_Aksaray
- Yabanci_Ulke: Hollanda
- İletişim: