arkadaslar benim merak ettigim bir sey vardaaa
simdi vizeye basvuru yaparken hani nl deki partnerin bi maasi vardiya 1550 mi ne o miktarda
diyelimki ben hollandaya gittim 6 aylik vize gunu bitiyorda 1 yillik oturum aliyoz yaa 1 yillik oturuma basvururken yine esimizin maasina bakacaklarmi yine o kadar maas almasimi gerekiyorrr
benim esim 2 iste calisiyor birinden 1080 digerinden 500 aliyorrrr
ben nl ye gidince esim 500 euro aldigi isi biraksa 1080 lik maasla devam etse ben yine 1 yillik oturum alabilirmiyim
tsk ler
Arkdslar bir sorum olacakti(maas miktarinin oturumla alakasi
Moderatör: sansli
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- NT2
- Turkiye_Sehir: Yozgat
- Yabanci_Ulke: Hollanda- hengelo (ov)
Arkdslar bir sorum olacakti(maas miktarinin oturumla alakasi
11.01.2011 sinava girdim kazandim
04,02,2011 vizeye basvuru
04,03,2011 vize onaylandi
07.04.2011 hollandadayim
20.04.2011 1 yillik oturum karti aldim
04,02,2011 vizeye basvuru
04,03,2011 vize onaylandi
07.04.2011 hollandadayim
20.04.2011 1 yillik oturum karti aldim
- serdariscan
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: bursa
- Yabanci_Ulke: breda
- justitie
- Beginner
- Turkiye_Sehir: Amsterdam
- Yabanci_Ulke: Amsterdam
Re: Arkadaslar bir sorum olacatı
1 yillik oturum karti alsan dahi 2. yani 5 yillik oturuma kadar esin ayni is yerinde devam etmek zorunda ama sen geldikten sonra bir ise baslarsan esin 2. ci isten ayrilabilir._black_ yazdı:arkadaslar benim merak ettigim bir sey vardaaa
simdi vizeye basvuru yaparken hani nl deki partnerin bi maasi vardiya 1550 mi ne o miktarda
diyelimki ben hollandaya gittim 6 aylik vize gunu bitiyorda 1 yillik oturum aliyoz yaa 1 yillik oturuma basvururken yine esimizin maasina bakacaklarmi yine o kadar maas almasimi gerekiyorrr
benim esim 2 iste calisiyor birinden 1080 digerinden 500 aliyorrrr
ben nl ye gidince esim 500 euro aldigi isi biraksa 1080 lik maasla devam etse ben yine 1 yillik oturum alabilirmiyim
tsk ler
Student Rechtsgeleerdheid.
Hukuk Fakultesi Ogrencisi.
Mvv vize basvulari ve takip islemleriniz uzman bir sekilde yapilir.Her turlu sorunlariniz icin ozelden yazabilirsiniz. ( Vize , Vergi , Odenek vs vs )
Hukuk Fakultesi Ogrencisi.
Mvv vize basvulari ve takip islemleriniz uzman bir sekilde yapilir.Her turlu sorunlariniz icin ozelden yazabilirsiniz. ( Vize , Vergi , Odenek vs vs )
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: ..Kastamonu..
- Yabanci_Ulke: ...Hollanda / Lemmer..
Re: Arkadaslar bir sorum olacatı
arkadasim bende ayni durumda buraya geldim yani esim 2 iste calisiyordu ve sanirim senin o 1550 dedigin para seni yaniltmak istemem bi arastir ama 1200 liraya dustu dige biliyorum ben ama bunu yine forumda ki tecrubeli arkadaslara bir sor..allah yardimcin olsun kardesim..
#kocadeli#