830 euro vize parasi
Moderatör: sansli
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- NT1
- Turkiye_Sehir: ankara
- Yabanci_Ulke: hollanda
830 euro vize parasi
Arkadaslar 830 euro yatirdigimiz vize parasini hem hollanda hemde Turk vatandasi olan kisi geri alabiliyormu bilgisi olan arkadaslar yazabilirmi ayrica ind ye gonderilen dilekceyi bulamadim bilen linki yazabilirmi simdiden cok tesekkur ederim...
-
- NT1
- Turkiye_Sehir: ankara
Re: 830 euro vize parasi
arkadaslarin yazdigini okudum sanirim hollnada turk vatandasi olmak farketmiyomus..ama yinede bilen kardeslerim yazarsaniz sevinirim..
-
- NT2
- Turkiye_Sehir: Yozgat
- Yabanci_Ulke: Hollanda- hengelo (ov)
arkaasim bu konu hakkinda cok baslik var keske az formu karistirsaydin.esi hollanda pasaportu olanlar bu parayi alamiyor ind den gelen cvp boyle
esinin turk pasaportu varsa alabiliyosun
ama eger mahkemeye kadar giderim diyorsan esinin nl pasaportu olsada inde dilekce yaz gelecek olumsuz cvpa itiraz et mahkemeyi kazanma sansin cok yuksek mis kazanirsan tabi mahkeme masraflarinida geri aliyosun
esinin tr pasaportu varsa zaten ind direk veriyor parayi
basarilar
esinin turk pasaportu varsa alabiliyosun
ama eger mahkemeye kadar giderim diyorsan esinin nl pasaportu olsada inde dilekce yaz gelecek olumsuz cvpa itiraz et mahkemeyi kazanma sansin cok yuksek mis kazanirsan tabi mahkeme masraflarinida geri aliyosun
esinin tr pasaportu varsa zaten ind direk veriyor parayi
basarilar
11.01.2011 sinava girdim kazandim
04,02,2011 vizeye basvuru
04,03,2011 vize onaylandi
07.04.2011 hollandadayim
20.04.2011 1 yillik oturum karti aldim
04,02,2011 vizeye basvuru
04,03,2011 vize onaylandi
07.04.2011 hollandadayim
20.04.2011 1 yillik oturum karti aldim
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: giresun
- Yabanci_Ulke: hollanda-zaandam
hem hollanda hem de turk vatandasligi varsa ne oluyor?
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: giresun
- Yabanci_Ulke: hollanda-zaandam
hem hollanda hem de turk vatandasligi varsa ne oluyor?
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: istanbul
merhabalar,
benim esimin hem hollanda hem turk pasaportu var. Biz forumdaki dilekce ornegini doldurup ind'ye yolladik. Iki keredir olumsuz cevap aliyoruz. Ilk olumsuz cevaplarindan sonra itiraz ettik, yeni yasalari gosterdik ama yine eurpoese hof inzake c-242/06 ve europese commissie c-92/07 maddelerini one surerek olumsuz cevap aldik. Bu durumda ne yapmaliyiz. Karara katilmiyorsaniz itiraz edebilirsiniz diyolar. Parayi geri alan arkadaslar tam olarak hangi kanunu ornek gosterip paranizi alabildiniz, acil yardim lazim.
benim esimin hem hollanda hem turk pasaportu var. Biz forumdaki dilekce ornegini doldurup ind'ye yolladik. Iki keredir olumsuz cevap aliyoruz. Ilk olumsuz cevaplarindan sonra itiraz ettik, yeni yasalari gosterdik ama yine eurpoese hof inzake c-242/06 ve europese commissie c-92/07 maddelerini one surerek olumsuz cevap aldik. Bu durumda ne yapmaliyiz. Karara katilmiyorsaniz itiraz edebilirsiniz diyolar. Parayi geri alan arkadaslar tam olarak hangi kanunu ornek gosterip paranizi alabildiniz, acil yardim lazim.
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: Ankara
- Yabanci_Ulke: Hollanda
Arkadaslar daha once de yazmistim ben, biz sitede ki ornek dilekceye gore doldurup gnderdik ayrica esiminde hollanda pasaportu var ama ilk seferde paramizi geri verdiler. Sanirim keyiflerine gore istediklerine gonderip istemediklerine gondermiyorlar Yani esinin hollanda pasaportu var gibi sebepler yalan.