Dun funx radyosunda duyup kayit oldum..Hollandali avukatin soyledigine gore Turklere yapilan haksizligi Hollandada kabul etmistir,ve ayni avukata gore Turklerin YOL masraflari (adam biliyor : bazi uzak kentlerden Ankaraya-istanbula gelip gitme masraflari) Vize parasi,Sinav parasi ve bunlara ek olarak istenecek : cekilen psikolojik zorluklar icin istecek paralar buyuk ihtimalle geri alinacak suana kadar 2000 turk basvurmus ne kadar cok basvuru olursa geri odeme ihtimali daha yuksek ve KISI BASI odenecek tutar yaklasik 5000-6000 euro oluyormus : tabi masraflar yaninda cekilen stresin cilenin bedelide bunun icinde Ne kadar cok kisi basvurursa o kadar iyi VE GERIYE DONUK ISTENEBILECEK yani sinav ciktiktan sonra kimler hangi senede girmis olursa olsun basvuru yapabilecek...Konuya aciklik getirmek istedim insallah basvuran arkadaslarla sinav-vize doneminde yasadiklarimizin bedeli odeticegiz...! Bu siteden basvuru yapabilirsiz Turkcede yaziyo ..
http://www.stichtinginburgeringsleed.nl
Hollandaya gelirken VIZE,SINAV,yapilan masraflari GERI AL!
Moderatör: sansli
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
- umuder
- NT2
- Turkiye_Sehir: balikesir
- Yabanci_Ulke: turkije
Hollandaya gelirken VIZE,SINAV,yapilan masraflari GERI AL!
14 Eylul 2009 sinava girdim
15 Ekim 2009 Hollandadan basvuru
17 Ekim 2009 vize kabul edildi(rekor)(Masallah)
5 Kasim HOLLANDADAYIM:)))
15 Ekim 2009 Hollandadan basvuru
17 Ekim 2009 vize kabul edildi(rekor)(Masallah)
5 Kasim HOLLANDADAYIM:)))
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: İZMİR
- Yabanci_Ulke: HOLLANDA
Re: Hollandaya gelirken VIZE,SINAV,yapilan masraflari GERI A
bu mahkemenin akibeti ne oldu ben basvurmadim ancak basvurmak istiyorum.su an ne asamada durum merak ediyorum.bilgilendirirseniz sevinirim...
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: mersin
- Yabanci_Ulke: hollanda
bana kagıt geldı bu konuda ama sadece otobus parası falan gıbı seyler yazıyordu.yalnız bıletınızı gostermek mecburıyetındesınız eeee ben sımdı nereden blayım sana bıletı hıc ugrasmadım bende sadakamız olsun
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: kayseri
- Yabanci_Ulke: hollanda
bende ınternet uzeınden basvurdum ama hıc bır cevap gelmedı.
- kayseri_guzeli
- Beginner
- Turkiye_Sehir: Kayseri
- Yabanci_Ulke: Hollanda - Utrecht
5000-6000 euro paramı verir onlar hiç
1 MAYIS 2012 Hollanda'dan basvuru
7 MAYIS 2012 Basvuru isleme alındı
31 MAYIS 2012 Vize pozitif )
7 MAYIS 2012 Basvuru isleme alındı
31 MAYIS 2012 Vize pozitif )
-