NEDERLAND GELELI 25 GUN OLDU ( onemli tafsiyeler)
Moderatör: sansli
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Mezun-NL
NEDERLAND GELELI 25 GUN OLDU ( onemli tafsiyeler)
HERKESE MERABALAR BEN GUCCI' nin ESIYIM 2 SENELIK BIR ZAMAN ZARFINDAN SONRA NIHAYET COK SOGUK HAVA SARTLARI OLAN BU ULKEYE GELEBILDIM.
NOT: BURAYA GELDIGIM GUNDEN 1 GUN SONRA OTURUM ICIN BAS VURUDA BULUNDUK BASVURU ARTIK ( IND ) DEN YAPIYOSUNUZ BELEDIYEDEN KALKMIS SIZE TAVSIYEM SIZIN GELECEGINIZ GUNUN ERTESI GUNUNE ESINIZ RANDEVU ALSIN KOLAYLIK OLMUS OLUR. ARTI SEVINDIRICI BIR HABER SIZE BELEDIYEYE YAZILMAYA GITTIGINIZDE SOFI NUMARASI VERILIYOR .. ARTIK OYLE 3. VEYA 4 AY BEKLEMENIZE GEREK KALMADI. SON BIR SEVINDIRICI HABER DAHA HER 3 AYDA BIR CEKILEN TUBERKULOZ KONTROLU KALKTI SADECE 1 SEFERLIK TUBERKULOZ FILMi CEKILIYOR .TURKIYE LISTEDEN SILINMIS BUGUNED KADAR HERHANGI BIR HASTALIKLA KARSILASILMADIGI ICIN. SAYGILAR SORULARINIZ OLURSA CEVAPLIYABILIRIM BU ARADA BEN ERKAN
NOT: BURAYA GELDIGIM GUNDEN 1 GUN SONRA OTURUM ICIN BAS VURUDA BULUNDUK BASVURU ARTIK ( IND ) DEN YAPIYOSUNUZ BELEDIYEDEN KALKMIS SIZE TAVSIYEM SIZIN GELECEGINIZ GUNUN ERTESI GUNUNE ESINIZ RANDEVU ALSIN KOLAYLIK OLMUS OLUR. ARTI SEVINDIRICI BIR HABER SIZE BELEDIYEYE YAZILMAYA GITTIGINIZDE SOFI NUMARASI VERILIYOR .. ARTIK OYLE 3. VEYA 4 AY BEKLEMENIZE GEREK KALMADI. SON BIR SEVINDIRICI HABER DAHA HER 3 AYDA BIR CEKILEN TUBERKULOZ KONTROLU KALKTI SADECE 1 SEFERLIK TUBERKULOZ FILMi CEKILIYOR .TURKIYE LISTEDEN SILINMIS BUGUNED KADAR HERHANGI BIR HASTALIKLA KARSILASILMADIGI ICIN. SAYGILAR SORULARINIZ OLURSA CEVAPLIYABILIRIM BU ARADA BEN ERKAN
..BiLGi PaYLAsTIKCa CoGaLIR..
-
- Bolum Yoneticisi
- Turkiye_Sehir: Turkiye - Aydin
- Yabanci_Ulke: Hollanda - Noord Brabant
- SİBEL
- Beginner
Re: NEDERLAND GELELI 25 GUN OLDU
SONUNDA BİTTİ GİDİYORUM...
-
- Site Admin
- Turkiye_Sehir: yozgat-kayseri-tekirdag-trabzon
- Yabanci_Ulke: hollanda-breda
Re: NEDERLAND GELELI 25 GUN OLDU ( onemli tafsiyeler)
gozun aydin arkadasim
umarim yeni hayatinda mutlu ve huzurlu olursun
verdigin haberler icin tesekkurler
hosgeldin
kolay gele
umarim yeni hayatinda mutlu ve huzurlu olursun
verdigin haberler icin tesekkurler
hosgeldin
kolay gele
-
- Mezun-NL
TSKLER ARKADASLAR SAGOLUN..
-
- Mezun-NL
selam arkadasım bende gelelı 20 gun oldu fakat ınd den bana 4 5 ay beklemem soylendı calısma ıznı vermedıler sadece oturum ıznıben ne yapıcam dedım tatıle cıkın dedıler.bu konuda benı aydınlatabılırmısın calısma ıznını ne zaman verıyolar.sofı numarasını alabıldınızmı bırde buraya ne zaman geldınız?
- acer
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: yozgat cayiralan
- Yabanci_Ulke: hollanda rotterdam
UYUM SINAVINA 10/10/2007 GIRDIM
NL 17/08/2008 GELDIM
okula baslidim
ikinci oturuma basvurdum 02/06/2009
bes yıllık oturumum geldı 10 07 2009
NL 17/08/2008 GELDIM
okula baslidim
ikinci oturuma basvurdum 02/06/2009
bes yıllık oturumum geldı 10 07 2009
-
- Mezun-NL
tekrar selam sende hos geldin ben geleli tam bugun 1 ay oldu sofi numarasini belediye veriyo artik uzun zaman beklemene gerek yok sen kayit icin belediyeye gitmedinmi hemen veriliyo adresine geliyo sofi numaran . belediyeye goturmen gereken evrak pasaportun senin ve esinin turkiyeden a ve b formulumu orjinali ile kayit yaptiriyosun oturum karti gelmeden bir sey yapamiyosun oturum kartinin gelmeside 3 ila 6 ay suruyo benim oturum karti sanirim subatin 2. haftasina gelecek
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Kayseri
- Yabanci_Ulke: Hollanda
merhaba gucci arkadasin esi kardesim hosgeldin aama soyle bi durum var ben burda geldigim beri kac kere beledyeye gittim hicbir sey yapmadiklaeri gibi bilgide vermiyorlar sana sorum acaba hangi belediye seninki ve belli bir meslek var mi?
Eylul 2007 MVV basvuru
Aralik 2007 Hollanda`ya gelis
Eylul 2008 Dil kursuna basladim
Mayis 2009 NT2 diplomasi
Aralik 2010 Pasaport basvurusu
Haziran 2011 Hollanda vatandasligi
Aralik 2007 Hollanda`ya gelis
Eylul 2008 Dil kursuna basladim
Mayis 2009 NT2 diplomasi
Aralik 2010 Pasaport basvurusu
Haziran 2011 Hollanda vatandasligi