Eliyet icin yardim

Teori,Direksiyon,Sinav Tecrubeleri ve Alistirma Yapmak icin Programlar

Moderatörler: sansli, xmultecix

batefly
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: balikesir
Yabanci_Ulke: arnhem

Eliyet icin yardim

Mesaj gönderen batefly »

arkadaslar araniza yeni katildim ben nl geleli 3 ay oldu gecen hafta ehliyet icin bir kurstan deneme surusu yaptim tr de ehliyetim war o yuzden fazla zorlanmadim ogretmen ilk once teori sinavina girmem gerektigini soyledi islemlerin hizli olmasi icin teori sinavina giricem ama calismak icin bana yardimci olabilecek arkadaslar varsa sevinirim sonra heralde 4 5 dreksiyon dersi sonrasi pratik examen yapicam teoriyi kazandiktan sonra onlara kayit yaptirmam gerekiyormus onlar bnim adima basvuruyorlarmis yardim ederseniz sevinirim

Geluk
Site Admin
Site Admin
Turkiye_Sehir: yozgat-kayseri-tekirdag-trabzon
Yabanci_Ulke: hollanda-breda

Re: Eliyet icin yardim

Mesaj gönderen Geluk »

selam arkadasim
aramiza hosgeldin
http://forum.dilogren.com/viewtopic.php?f=63&t=6234 bu linkdeki arkadasimiz teori kitabini satiyor. belki ilgilenirsin...!

sana tavsiyem, 6 ay Turk ehliyetinle burda araba kullanmaz mumkun. bence 6 ay araba kullan.buranin trafigine alisirsin. hem levhalar falan aklina daha iyi yatar..!

kolay gele

kocadeli
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: ..Kastamonu..
Yabanci_Ulke: ...Hollanda / Lemmer..

Mesaj gönderen kocadeli »

batefly yazdı:arkadaslar araniza yeni katildim ben nl geleli 3 ay oldu gecen hafta ehliyet icin bir kurstan deneme surusu yaptim tr de ehliyetim war o yuzden fazla zorlanmadim ogretmen ilk once teori sinavina girmem gerektigini soyledi islemlerin hizli olmasi icin teori sinavina giricem ama calismak icin bana yardimci olabilecek arkadaslar varsa sevinirim sonra heralde 4 5 dreksiyon dersi sonrasi pratik examen yapicam teoriyi kazandiktan sonra onlara kayit yaptirmam gerekiyormus onlar bnim adima basvuruyorlarmis yardim ederseniz sevinirim

arkadsim allah yardimcin olsun sende sinavi aldiktan sonra bana tecrubelerini aktarirsan sevinirim bende geleli 2 ay oldu ama henuz oturum kartimi alamadim :S onun icin basvuramadim malesef...:(
#kocadeli#

Kullanıcı avatarı
serdariscan
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: bursa
Yabanci_Ulke: breda

Mesaj gönderen serdariscan »

kocadeli
Mezun-NL
Mezun-NL