..Ehliyet Almak Istiyorum Yardim Lutfen :)...

Teori,Direksiyon,Sinav Tecrubeleri ve Alistirma Yapmak icin Programlar

Moderatörler: sansli, xmultecix

Kullanıcı avatarı
sansli
Ogretmen
Ogretmen
Turkiye_Sehir: turkiye
Yabanci_Ulke: hollanda-den haag

Re: ..Ehliyet Almak Istiyorum Yardim Lutfen :)...

Mesaj gönderen sansli »

bak iste dedim sana,,,gercekten cok stres yapiyosun gerci ne desek simdi stresini atamicaksin ama ders almaya basladikca hocanda sana saga don sola don komutlarini hollandaca soyledikce sende goreceksinki hicte stres yapilcak bisey yok dert ettigin tek sey bu olsun...ama esracim soyle bisey var tercume etme isine examenatorler pek yanasmazlar cunku benim sinavima mentor dustu yani 2 examenatorle ciktim birisi cbr in sefi gibi biseydi adam yillardir turkiyede kalmis turkce biliyodu hollandaliydi hocam bana deidki sinavda gercekten anlamadigin bisey olursa sorabilirsin sefe o turkcesini soyleyebilir dedi adamin yaninda ama sinav baslicagi zaman arabaya binerken fazla turkce sormamaya konusmamaya calis bu senin icin arti olur dedi herseyin turkcesini sorarsan hem trafige konsantre olamazssin hemde itici gelebilir ki ben inaniyorum sen anlayabilicegini dedi benim kizim akillidir isini bilir dedi...bende zaten tek kelime turkce sormadim hatta sefle konusmadik bile arada ic aynaya bakarken goz goze gelince gulumsuyodum guleryuzlu olmak adina onun disinda benim yanimda oturan ikinci examnatorle konusuodum hatta ben baslatmistim sohbeti baya guzel bi sohbetle guzel bi sinav olmustu hem konusup hem sagimi solumu kontrol ediyodum hatta sinav donusu verklaring kagidima bakti dediki hocam siz ogrenciniz icin etrafa bakma trafigi kontrol edebilme kabiliyetine 4 yazmissiniz ama cok guzel bakiyo cok dikkatli ben bunu 5 yapayim dedi sildi bes yapmisti hocam nasil sevindi afferim benim kizima diye cbr in ortasinda sarildi bana gozleri doldu kadinin yaa...neyse dedigim gibi turkce konusmaya gerek kalmiyo rechts links rechtdoor fln fln cok kolay yeterki azmedin hevesli olun gerisi kolay gelicektir,,,
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09

Kullanıcı avatarı
Esra70
NT2
NT2
Turkiye_Sehir: Karaman
Yabanci_Ulke: Hollanda-Zaandam

Mesaj gönderen Esra70 »

insAllah bizde hayirlisiyla aliriz ehliyetimizi.Ben az cok anliyorum artik zorlanacagimi pek zannetmiyorum ama yine de takdir Allah"in.Ben bebekten dolayi ara vermek zorunda kaldim ama hayirlisiyla en kisa zamanda alirim insAllah.O derdimde biter :)

Selam ve Dua ile.

Kullanıcı avatarı
sansli
Ogretmen
Ogretmen

Mesaj gönderen sansli »

ins ins ins alirsin cnm,,,ehliyet gercekten bayan icinde erkek icinde cok onemli...simdi biz arkdslarla yazin strand a gitmek istiyoruz gezmek icin biseyler yemek icin yada ormanlik yuruyus yerleri var oralara yada delft e rijswijk taraflarina piknik yerlerine ee ehliyetimiz olmasaydi eslerimize diyecektik ki hepimizin esleri haftaici calisiyo hicbiri isine mola verip gelip bizler gitmek istedigimiz yere birakmaz hal boyle olunca bi bayan icin ehliyet gercekten sart oluyo ama benim gibi tabiri caizse araba ve araba surme manyagi iseniz sart olmaktan cikip zevk haline donusuyo...yazin arabayi denize karsi park edip patat yada lekkerback yemeye bayiliyorum mesela... :)))

sizlerde ins ins ins en kisa zamanda alirsiniz ehliyetlerinizi isteyen herkes alir ins ins ins...
hollandadayim(2008-5)

kocadeli
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: ..Kastamonu..
Yabanci_Ulke: ...Hollanda / Lemmer..

Mesaj gönderen kocadeli »

sansli arkadasim esra 70 arkadasim bilgiler icin allah razi olsun sizlerden benim icinde ehliyet cok sart soleki daha onceleri bahsetmistim kaldigim yer kucuk biyer ve is imkanim az oluyor hep bole 30 dk uzaklikta is imkani oluyor onun icin benim bu ehliyeti allahin izniyle en yakin zamanda almam gerekiyor ins hersey guzel olacak.. :)
#kocadeli#

Kullanıcı avatarı
sansli
Ogretmen
Ogretmen

Mesaj gönderen sansli »

ins ins ins alirsin arkdsm...
hollandadayim(2008-5)

“Hollandada Ehliyet Sinavi,Ehliyet Degisimi” sayfasına dön