Ehliyet praktik sinavini da gectim :-)

Teori,Direksiyon,Sinav Tecrubeleri ve Alistirma Yapmak icin Programlar

Moderatörler: sansli, xmultecix

Kullanıcı avatarı
sansli
Ogretmen
Ogretmen
Turkiye_Sehir: turkiye
Yabanci_Ulke: hollanda-den haag

Re: Ehliyet praktik sinavini da gectim :-)

Mesaj gönderen sansli »

tebrikler :ugeek: :ugeek: :ugeek: arkdsm hayirli ugurlu olsun...rabbim kazasiz belasiz kullanmayi nasip etsin ve darisi tum isteyen arkdslara ins ins ins,,, :geek: :geek: :geek:
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09

Kullanıcı avatarı
2run34
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: tokat
Yabanci_Ulke: Alkmaardayım :-)

Mesaj gönderen 2run34 »

sansli yazdı:tebrikler :ugeek: :ugeek: :ugeek: arkdsm hayirli ugurlu olsun...rabbim kazasiz belasiz kullanmayi nasip etsin ve darisi tum isteyen arkdslara ins ins ins,,, :geek: :geek: :geek:

Tskler amin amin amin insallah.Sansli yeri degil ama sana sorum vardi sen neler yaptin inburgering sinavindan sonra yeni okul icin belediye ile mi gorustun yoksan okulun la mi tskler.
03 Kasım 2009 Hollanda dayım.
10 06 2010 Inburgering examen Geslaagd
17 06 2010 Rijbewijs ophalen
03 09 2010 5 yillik oturum.
30 09 2010 B2 tot C1 Cursus
10- 11 -10 Uniye basladim ( Hukuk fakultesi )
.

Kullanıcı avatarı
2run34
Mezun-NL
Mezun-NL

Mesaj gönderen 2run34 »

zafer_ak yazdı:hayırlı olsun arkadasım. buarada hollandaya geldıgımız zaman 185 gun olmadan ehlıyet alamıyormuyuz? yanı 6 ay araba kullanmak yasak mı ? dogru mu anladım?

Tskler arkadasim.Hollandaya geldiginde eger turk ehliyetin varsa gelis tarihinden itibaren 185 gun surebilirsin.Hollandaya geldikten sonra direk teori ve praktik sinavini yapabilirsin ama ehliyetini alamazsin cunki hollanda da 185 gun ikamet etmek zorundasin.Anlasilmayan bi yer varsa tekrar aciklayabilirim.
.

Kullanıcı avatarı
sansli
Ogretmen
Ogretmen

Mesaj gönderen sansli »

2run34 yazdı:
sansli yazdı:tebrikler :ugeek: :ugeek: :ugeek: arkdsm hayirli ugurlu olsun...rabbim kazasiz belasiz kullanmayi nasip etsin ve darisi tum isteyen arkdslara ins ins ins,,, :geek: :geek: :geek:

Tskler amin amin amin insallah.Sansli yeri degil ama sana sorum vardi sen neler yaptin inburgering sinavindan sonra yeni okul icin belediye ile mi gorustun yoksan okulun la mi tskler.

inburgeringsexamen'den sonra b1 (niveau 3 ) icin basvurdum bu basvurulara bakan okula,,,sonra hangi okulda devam etmek istedigimi sordular ben de kendi okulumu yani inburgering yaptigim okuldan devam etmek istedigimi o okuldan memnun oldugumu soyledim,,,form gonderdiler doldurdum yolladim ,,bi toets icin cagirdilar gittim yaptim,,,sonra toplantiya cagirdilar kursun icerigini anlatmak icin sonra cvp bekleidm okuldan,,,sonra mektup geldi (daha dogrusu ben mektuplari gonderen hocayla maillestim surekli kurs hakkinda bilgi almak icin,,yani mektuplar evlere gonderilmeden once benim haberim vardi ne zaman baslicagina dair :lol: ) sonra basladi kursum iste 2 haftadir niveau 3 (b1) icin kursa gidiyorum,,,
hollandadayim(2008-5)

Kullanıcı avatarı
2run34
Mezun-NL
Mezun-NL

Mesaj gönderen 2run34 »

inburgeringsexamen'den sonra b1 (niveau 3 ) icin basvurdum bu basvurulara bakan okula,,,sonra hangi okulda devam etmek istedigimi sordular ben de kendi okulumu yani inburgering yaptigim okuldan devam etmek istedigimi o okuldan memnun oldugumu soyledim,,,form gonderdiler doldurdum yolladim ,,bi toets icin cagirdilar gittim yaptim,,,sonra toplantiya cagirdilar kursun icerigini anlatmak icin sonra cvp bekleidm okuldan,,,sonra mektup geldi (daha dogrusu ben mektuplari gonderen hocayla maillestim surekli kurs hakkinda bilgi almak icin,,yani mektuplar evlere gonderilmeden once benim haberim vardi ne zaman baslicagina dair :lol: ) sonra basladi kursum iste 2 haftadir niveau 3 (b1) icin kursa gidiyorum,,,[/quote]

Tskler bende yarin gorusecegim okulla insallah bende en kisa zamanda baslarim ama ben eski okuldan hic memnun degilm hollandaya geldigimden beri okula toplam 13 gun gitmisim :D ben kendim evde calistim inburgeringexamen icin cunki okuldaki grup basladigimda 7 aylik grupmus ben aralarina yeni girmistim ve simdi sinavi verdim onlar hala okula devam ben benim okulun yavas gittigi gorusundeyim.Okulun ismi J@R Opleidingen kime sorsam bilmiyor yasadıgım yerde :D.
.

Kullanıcı avatarı
sansli
Ogretmen
Ogretmen

Mesaj gönderen sansli »

2run34 yazdı: Tskler bende yarin gorusecegim okulla insallah bende en kisa zamanda baslarim ama ben eski okuldan hic memnun degilm hollandaya geldigimden beri okula toplam 13 gun gitmisim :D ben kendim evde calistim inburgeringexamen icin cunki okuldaki grup basladigimda 7 aylik grupmus ben aralarina yeni girmistim ve simdi sinavi verdim onlar hala okula devam ben benim okulun yavas gittigi gorusundeyim.Okulun ismi J@R Opleidingen kime sorsam bilmiyor yasadıgım yerde :D.
rica ederim,,,
ins ins ins en kisa zamanda baslarsin arkdsm,,,tabi memnun degilsen degistirmek baska okula gitmek daha mantikli...
hollandadayim(2008-5)

zeyna
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: ankara
Yabanci_Ulke: Belgium

Mesaj gönderen zeyna »

tebrikler arkadasim.sevindim senin adina :)
12 ekim 2009 iks'ye evraklarımı teslim ettim.
12 ocak 2010 vizem cikti...

Kullanıcı avatarı
Esra70
NT2
NT2
Turkiye_Sehir: Karaman
Yabanci_Ulke: Hollanda-Zaandam

Mesaj gönderen Esra70 »

Turan hayirli ugurlu olsun arkadasim.Kazasiz belasiz kullanirsin insAllah.Darisi benim de basima ve tum arkadaslarimizin basina insAllah.

Rabbim yar ve yardimcin olsun.

Selam ve Dua ile.

Kullanıcı avatarı
2run34
Mezun-NL
Mezun-NL

Mesaj gönderen 2run34 »

Esra70 yazdı:Turan hayirli ugurlu olsun arkadasim.Kazasiz belasiz kullanirsin insAllah.Darisi benim de basima ve tum arkadaslarimizin basina insAllah.

Rabbim yar ve yardimcin olsun.

Selam ve Dua ile.

Saolasin insallah sende en kisa zmnda alirsin.Amin Allah hepimizin yardimcisi olsun bu zorlu yolda.
.

cartel
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: svs
Yabanci_Ulke: tr

Mesaj gönderen cartel »

“Hollandada Ehliyet Sinavi,Ehliyet Degisimi” sayfasına dön