Ehliyet Praktijk examen (Niet geslaagd)

Teori,Direksiyon,Sinav Tecrubeleri ve Alistirma Yapmak icin Programlar

Moderatörler: sansli, xmultecix

Kullanıcı avatarı
2run34
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: tokat
Yabanci_Ulke: Alkmaardayım :-)

Ehliyet Praktijk examen (Niet geslaagd)

Mesaj gönderen 2run34 »

Selam arkadaslar bugun sabah 09,00 da girmis oldugum ehliyet praktijk examen ı kaybettim malesef.Sansımıza chief examinator cıktı.30 dakika sürdük cok dikkatli kullandım 30 km ve 50 km tabelalarda bisiklet sollamalarda cok özen gösterdim tekrar CBR e geldigimizde düzgün bi sekilde park ettim icimde kazandım ümidi coktu cunkı hata yapmamıstım.Ama sehir icinden otabana girerken bana kom op dedi hızlanmam icin ve hızlandım.(Hata buymus :-) ) Zaten sınava baslamadan once ders aldıgım hoca bu chief examaminatoru gorunce bana turan sen unut ehliyeti dedi bu adam tr den gelen 15 yıllık tır söförüne vermedi dedi.Hıc heyecan yapmadım hemen ardından adam turkce konusmayın ne konusursanız sınavdan sonra konusun dıye uyardı normalde sınav esnasında hocanız arka koltukta oturup gelebiliyormus ben adama hollandaca rica edip dedim Hocamda gelebilirmi diye adamın dedigi cvp NIET NODIG ( gerek yok ) neyse allah herseyin hayırlısını versin insallah 2,ci sefer bu adam denk gelmez .1 tane kucuk hata ile eliyorsalar artık ben ne desem bos.Araba yarıscıları hic mi kaza yapmıyor acaba.Su trafikte süren hollandalılar cok mu iyi sürüyor .Allah herseyin hayırlısını versin.
03 Kasım 2009 Hollanda dayım.
10 06 2010 Inburgering examen Geslaagd
17 06 2010 Rijbewijs ophalen
03 09 2010 5 yillik oturum.
30 09 2010 B2 tot C1 Cursus
10- 11 -10 Uniye basladim ( Hukuk fakultesi )
.

Kullanıcı avatarı
sansli
Ogretmen
Ogretmen
Turkiye_Sehir: turkiye
Yabanci_Ulke: hollanda-den haag

Re: Ehliyet Praktijk examen (Niet geslaagd)

Mesaj gönderen sansli »

2run34 yazdı:Selam arkadaslar bugun sabah 09,00 da girmis oldugum ehliyet praktijk examen ı kaybettim malesef.Sansımıza chief examinator cıktı.30 dakika sürdük cok dikkatli kullandım 30 km ve 50 km tabelalarda bisiklet sollamalarda cok özen gösterdim tekrar CBR e geldigimizde düzgün bi sekilde park ettim icimde kazandım ümidi coktu cunkı hata yapmamıstım.Ama sehir icinden otabana girerken bana kom op dedi hızlanmam icin ve hızlandım.(Hata buymus :-) ) Zaten sınava baslamadan once ders aldıgım hoca bu chief examaminatoru gorunce bana turan sen unut ehliyeti dedi bu adam tr den gelen 15 yıllık tır söförüne vermedi dedi.Hıc heyecan yapmadım hemen ardından adam turkce konusmayın ne konusursanız sınavdan sonra konusun dıye uyardı normalde sınav esnasında hocanız arka koltukta oturup gelebiliyormus ben adama hollandaca rica edip dedim Hocamda gelebilirmi diye adamın dedigi cvp NIET NODIG ( gerek yok ) neyse allah herseyin hayırlısını versin insallah 2,ci sefer bu adam denk gelmez .1 tane kucuk hata ile eliyorsalar artık ben ne desem bos.Araba yarıscıları hic mi kaza yapmıyor acaba.Su trafikte süren hollandalılar cok mu iyi sürüyor .Allah herseyin hayırlısını versin.

oncelikle gecmis olsun arkdsm cok uzuldum inanki bak,,,bizim ehliyet hocamizda hep sunu soyluyodu bize sehir icinde istedigin kadar iyi sur 4/4 luk sur otobana giris yaparken yapacagin en ufak hata(yavas cikma bakislari tamamlayamama gibi) kaybetmenize sebeptir derdi hakikatende oyleymis seninde dedigin gibi benim esimde ilk girdiignde bu sebepden kaybetti neymis adam hizlan demis hiz yapsan suc yapmasan suc...ins ins ins 2.ye alirsin arkdsm sen hangi cbr de girmistin bende ehliyet sinavimi mentor (chef examenator) ve stageir examenatorle yani 2 kisiyle yapmistim benimde hocami getirttirmemislerdi yanimda,,,arayi sogutmadan bidaha girmeni tavsiye ederim bida ayni kisinin denk gelmesi zor bi ihtimal zaten,,,
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09

Kullanıcı avatarı
serdariscan
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: bursa
Yabanci_Ulke: breda

Mesaj gönderen serdariscan »

Kullanıcı avatarı
2run34
Mezun-NL
Mezun-NL

Mesaj gönderen 2run34 »

sansli yazdı:
2run34 yazdı:Selam arkadaslar bugun sabah 09,00 da girmis oldugum ehliyet praktijk examen ı kaybettim malesef.Sansımıza chief examinator cıktı.30 dakika sürdük cok dikkatli kullandım 30 km ve 50 km tabelalarda bisiklet sollamalarda cok özen gösterdim tekrar CBR e geldigimizde düzgün bi sekilde park ettim icimde kazandım ümidi coktu cunkı hata yapmamıstım.Ama sehir icinden otabana girerken bana kom op dedi hızlanmam icin ve hızlandım.(Hata buymus :-) ) Zaten sınava baslamadan once ders aldıgım hoca bu chief examaminatoru gorunce bana turan sen unut ehliyeti dedi bu adam tr den gelen 15 yıllık tır söförüne vermedi dedi.Hıc heyecan yapmadım hemen ardından adam turkce konusmayın ne konusursanız sınavdan sonra konusun dıye uyardı normalde sınav esnasında hocanız arka koltukta oturup gelebiliyormus ben adama hollandaca rica edip dedim Hocamda gelebilirmi diye adamın dedigi cvp NIET NODIG ( gerek yok ) neyse allah herseyin hayırlısını versin insallah 2,ci sefer bu adam denk gelmez .1 tane kucuk hata ile eliyorsalar artık ben ne desem bos.Araba yarıscıları hic mi kaza yapmıyor acaba.Su trafikte süren hollandalılar cok mu iyi sürüyor .Allah herseyin hayırlısını versin.

oncelikle gecmis olsun arkdsm cok uzuldum inanki bak,,,bizim ehliyet hocamizda hep sunu soyluyodu bize sehir icinde istedigin kadar iyi sur 4/4 luk sur otobana giris yaparken yapacagin en ufak hata(yavas cikma bakislari tamamlayamama gibi) kaybetmenize sebeptir derdi hakikatende oyleymis seninde dedigin gibi benim esimde ilk girdiignde bu sebepden kaybetti neymis adam hizlan demis hiz yapsan suc yapmasan suc...ins ins ins 2.ye alirsin arkdsm sen hangi cbr de girmistin bende ehliyet sinavimi mentor (chef examenator) ve stageir examenatorle yani 2 kisiyle yapmistim benimde hocami getirttirmemislerdi yanimda,,,arayi sogutmadan bidaha girmeni tavsiye ederim bida ayni kisinin denk gelmesi zor bi ihtimal zaten,,,

Tskler sansli alkmaar CBR di benimki benim hocamın dedigi gibi oldu gecen test sürüsü yaparken birisi daha kaybetmisti arka koltukta aglıyordu adam cok iyi sürdügünü hata yapmadıgını söylemisti sonrada hocam bu adam hep böyle yapıyor kimseye vermiyor insallah sanada gelmez demisti bende dedim yok canım o kadar examinatorden bana chiefleri gelmez demistim geldi :-) hayırlısı buymus yakında tekrar girerim sanslı siz praktijk sınavı icin ne kadar yatırmısınız esin icin cuni CBR de 93 diyor biz öderken 200 ödüyoruz.
.

Kullanıcı avatarı
2run34
Mezun-NL
Mezun-NL

Mesaj gönderen 2run34 »

.

Kullanıcı avatarı
serdariscan
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: bursa
Yabanci_Ulke: breda

Mesaj gönderen serdariscan »

Kullanıcı avatarı
sansli
Ogretmen
Ogretmen
Turkiye_Sehir: turkiye
Yabanci_Ulke: hollanda-den haag

Mesaj gönderen sansli »

2run34 yazdı:
sansli yazdı:

Tskler sansli alkmaar CBR di benimki benim hocamın dedigi gibi oldu gecen test sürüsü yaparken birisi daha kaybetmisti arka koltukta aglıyordu adam cok iyi sürdügünü hata yapmadıgını söylemisti sonrada hocam bu adam hep böyle yapıyor kimseye vermiyor insallah sanada gelmez demisti bende dedim yok canım o kadar examinatorden bana chiefleri gelmez demistim geldi :-) hayırlısı buymus yakında tekrar girerim sanslı siz praktijk sınavı icin ne kadar yatırmısınız esin icin cuni CBR de 93 diyor biz öderken 200 ödüyoruz.
bende esimde sinava girerken 200 odemistik ben 2008 aralik esim 2009 ocak da almistik...dogru otoban hatasini affetmiyolarmis...
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09

Kullanıcı avatarı
2run34
Mezun-NL
Mezun-NL

Mesaj gönderen 2run34 »

tskler arkadasım neyse bi dahaki sefere insallah alırım.
.

Kullanıcı avatarı
gulnur55
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: Nederland-Zoetermeer
Yabanci_Ulke: Turkiye

Mesaj gönderen gulnur55 »

Kismet degilmis .. Gecmis olsun arkadasim .. Birdahaki sefere insallah .. Canin sag olsun ..
-Sinavi kazandim=2009-04
-Vizem cikti=2009-07
-Hollandadayim=2009-07
-Oturum kartimi aldim=2009-07
-5 yillik oturum kartimi aldim.=2010-07
-Ik ben geslaagd voor mijn praktijkexamen
-ik ben geslaagd voor mijn inburgeringsexamen 6/8/2011

Kullanıcı avatarı
darısıbasima
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: kayseri
Yabanci_Ulke: turkiye

Mesaj gönderen darısıbasima »

Gecmis olsun kardesim , nazar olsun bu napalim.

bu arada otobana girerken 60 sabit hiz olmucak mi ... nasil girecekmissiz peki bi aydinlatsaniz cikarkende nasil istiyorlar ... neler soylediler neler yapmanizi istediler bi anlatirsaniz sevinirim ... bEN YARIN deneme yapcamm ondan sonra kac ders alacagimi soluceklermis
Yorum yazanıda yazmayanıda goruyorum . İlgiye karsı ilgi gosterırım

“Hollandada Ehliyet Sinavi,Ehliyet Degisimi” sayfasına dön