Eliyet icin yardim
Moderatörler: sansli, xmultecix
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: balikesir
- Yabanci_Ulke: arnhem
Eliyet icin yardim
arkadaslar araniza yeni katildim ben nl geleli 3 ay oldu gecen hafta ehliyet icin bir kurstan deneme surusu yaptim tr de ehliyetim war o yuzden fazla zorlanmadim ogretmen ilk once teori sinavina girmem gerektigini soyledi islemlerin hizli olmasi icin teori sinavina giricem ama calismak icin bana yardimci olabilecek arkadaslar varsa sevinirim sonra heralde 4 5 dreksiyon dersi sonrasi pratik examen yapicam teoriyi kazandiktan sonra onlara kayit yaptirmam gerekiyormus onlar bnim adima basvuruyorlarmis yardim ederseniz sevinirim
-
- Site Admin
- Turkiye_Sehir: yozgat-kayseri-tekirdag-trabzon
- Yabanci_Ulke: hollanda-breda
Re: Eliyet icin yardim
selam arkadasim
aramiza hosgeldin
http://forum.dilogren.com/viewtopic.php?f=63&t=6234 bu linkdeki arkadasimiz teori kitabini satiyor. belki ilgilenirsin...!
sana tavsiyem, 6 ay Turk ehliyetinle burda araba kullanmaz mumkun. bence 6 ay araba kullan.buranin trafigine alisirsin. hem levhalar falan aklina daha iyi yatar..!
kolay gele
aramiza hosgeldin
http://forum.dilogren.com/viewtopic.php?f=63&t=6234 bu linkdeki arkadasimiz teori kitabini satiyor. belki ilgilenirsin...!
sana tavsiyem, 6 ay Turk ehliyetinle burda araba kullanmaz mumkun. bence 6 ay araba kullan.buranin trafigine alisirsin. hem levhalar falan aklina daha iyi yatar..!
kolay gele
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: ..Kastamonu..
- Yabanci_Ulke: ...Hollanda / Lemmer..
batefly yazdı:arkadaslar araniza yeni katildim ben nl geleli 3 ay oldu gecen hafta ehliyet icin bir kurstan deneme surusu yaptim tr de ehliyetim war o yuzden fazla zorlanmadim ogretmen ilk once teori sinavina girmem gerektigini soyledi islemlerin hizli olmasi icin teori sinavina giricem ama calismak icin bana yardimci olabilecek arkadaslar varsa sevinirim sonra heralde 4 5 dreksiyon dersi sonrasi pratik examen yapicam teoriyi kazandiktan sonra onlara kayit yaptirmam gerekiyormus onlar bnim adima basvuruyorlarmis yardim ederseniz sevinirim
arkadsim allah yardimcin olsun sende sinavi aldiktan sonra bana tecrubelerini aktarirsan sevinirim bende geleli 2 ay oldu ama henuz oturum kartimi alamadim :S onun icin basvuramadim malesef...
#kocadeli#
- serdariscan
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: bursa
- Yabanci_Ulke: breda
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: ..Kastamonu..
- Yabanci_Ulke: ...Hollanda / Lemmer..
#kocadeli#
- xmultecix