alper'in yoklugunda bana yardimci olabilcek bi arkadas!!!
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: TURKIYE - Manisa
- Yabanci_Ulke: BELCIKA - Antwerpen
alper'in yoklugunda bana yardimci olabilcek bi arkadas!!!
arkadslar kiz arkadsim bu sabah belcikadan(antwerpen)oturumunu aldi,,uzun suredir yaziyodum zaten burda,, hafta ici evlenicez tr de,,, burda nikah memurunun istedigi 3 belge vrdi,, dogum belgesi,ikametgah,evlilik ehliyet belgesi,,, ya arkadslar belediyeden,bu evlilik ehliyet belgesini alamadik,,oyle bi belge yok demis sabah belediyedekiler, hatta ben burdan apostilli nufus kayit ornegimide yomistim kiza,, benim bilgilerimde lazim olur o evlilik ehliyet belgesi icin,,arkadslar aranizda bu belgeyi alan biri varmi?? cok dilli evlilik ehliyet belgesi. bunu alan bi arkads bana anlatabilir mi? sabahtan beri belcika hollanda turkiye armadigimiz yer kalmadi ,bi allahin kulu,, evet bu belge lazim,burdan alabilirsiniz demiyo.kiza sabah '' living certificate'' diye di belge vermisler,, sanirim ikametgah tipinde biyer, isim soyisim,belcikadaki adresi dogum yeri ,bekar oldugu yaziyomus, ama bu o bege degil anladigim,, medeni halini gosteren belge deil.bu ''living certificate'' ide cok dilli vermemisler ,sade flemenkce vermisler,,kiz gitcek pazartesi brukselde hollanda elciliginde cok dilli yapicakmis,apostill i de orda vurcaklarmi,, arkadslar bilgisi olan acil yardim eder mi allah askina,nerden alicaz bu medeni halini gosteren belgeyi,,acil bekliyorum bi arkadsin yardimini,,allah emanet
-
- Bolum Yoneticisi
- Turkiye_Sehir: Turkiye - Aydin
- Yabanci_Ulke: Hollanda - Noord Brabant
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: TURKIYE - Manisa
- Yabanci_Ulke: BELCIKA - Antwerpen
Re: alper'in yoklugunda bana yardimci olabilcek bi arkadas!!!
efeler diyari arkadsim cok saol,allah razi olsun,gece anlatayim ben soylediklerini.arkadsim bu evlilik ehliyet belgesi icin ben zaten apostilli cok dilli nufus kayit ornegi,pasaport fotokopomi falan yollamistim.simdi bu belgeden ayri bide medeni durumunu gosteren belge falan yok heralde demi,o belge zaten medeni durumunu gosteriyodur,burasi icn yeterli o.vallhi bi evlenmek icin bile cildirttilar insani,su belediyedekine sabah alayini soylettim ,,yabanciya evlilik belgesi,evlenme ehliyet belgesi,medeni durumunu gosterir belge,benim yolladigim cok dilli belgeyi bile gostertim belki anlarda yardimci olur diye. insan bi vermiyoruz git surdan surdan al der yaa,oyle bi belge bilmiyorum dede direk adi kadin.kardesim allah razi olsun senden.insallah yakin zamanda kavusursun esine.