arkdaslarBen hollandaya geleli bijna 6 jaar ama ben ayrilacagim belki esimden beni yurtdisi ettirebilirmi bana bilgi verirmisiniz acaba.ben geldim geleli calisiyorumda ustelik su an uitkering aliyorum .beni bilgilendirebilirmisiniz.tskler.5 seneyi geckin calistim hic bos kalmadim
Uyari= Lutfen benim duzenledigim gibi konu baslkları seciniz. Aksi taktirde konu silinecektir
arkadaslar bana ..( bosanma uitkering )
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
-
- Gonullu
Re: arkadaslar bana yardimci olurmusunuz
Elinizdeki Yerlesim karti ne Durumda Esinizin Adi Altindami?
Yerlesim karti grup I Mi?Reguler bepaaldetijd Mi?
Yelesim karti Regulier onbepaaldetijd Mi?grup II....!!!
Siz 21-07-08 Tarihindenm Once EG-Verbelijfdocument !i Almak icin
Simdi den.......................Uluslar arasi Yerlesim Kartini Aliniz!!
www.iot.nl
www.ind.nl
Sartlar Calisiyor olmak Gerekiyor Katrolu yada Kontratli 38 ila 40 saat uzerinde (Belediyeden Sosyal Odenek Almamak GerekiyoR)!!!
Bosanmadan once Calisiyor Olmalisiniz, ki yerlesim kartiniz Uzatilsin Sorunsuz Olabilmesi icin!!!
Sunu da Dusununuz vergi Borclari,Haksik Yere Odenek Almis Iseniz,Cocuk parasi veyahutda
Herhangi bir bankalardan borc kredi Almis iseniz Bunlari Geri Odemeniz GerekebiliR!!!!
Esinize Ait Borclarida Odemeniz Gerekebilir!!Bunlari Bilginiz Olsun Diye Verdim!!
Bosanma yi Dusunuyor oldugunuzda Uzun Sureli Calisiyor olmaniza Dikkat Ediniz!!
en az 3 yil calismis olmak gerekiyor Bosanma Acabilmek icin Tabiiki Bu bir Avukat ve Adliye Sureci Bosanma Karari (Vonnis )ile IND Verecegi karara baglidir!!!! SunudaBelirtmek isderim ki her an Esinizin Adresinde Gozukmelisiniz baska bir Adresde evrak Aylik gelir Sigorta Islemleri Sakin Gozukmesin!!Elinizde ki Uzatma yi Uzatim buna Baslayiniz ok.......!!!
Sunu da Soylemekda yarar var...................!!!
Yanlis Davranislardan Uzak Durunuz!!!
buraya Gelipde Formalide Evlilik Dusunmus yada Bu Durumda Olanlarda iyi Dusunmelidirlerki,
Bilinen yada Bilinmeyen Konulari Meydana(sahte Evlilik)dememesine Dikkat EdiniZ1!!
Yerlesim karti grup I Mi?Reguler bepaaldetijd Mi?
Yelesim karti Regulier onbepaaldetijd Mi?grup II....!!!
Siz 21-07-08 Tarihindenm Once EG-Verbelijfdocument !i Almak icin
Simdi den.......................Uluslar arasi Yerlesim Kartini Aliniz!!
www.iot.nl
www.ind.nl
Sartlar Calisiyor olmak Gerekiyor Katrolu yada Kontratli 38 ila 40 saat uzerinde (Belediyeden Sosyal Odenek Almamak GerekiyoR)!!!
Bosanmadan once Calisiyor Olmalisiniz, ki yerlesim kartiniz Uzatilsin Sorunsuz Olabilmesi icin!!!
Sunu da Dusununuz vergi Borclari,Haksik Yere Odenek Almis Iseniz,Cocuk parasi veyahutda
Herhangi bir bankalardan borc kredi Almis iseniz Bunlari Geri Odemeniz GerekebiliR!!!!
Esinize Ait Borclarida Odemeniz Gerekebilir!!Bunlari Bilginiz Olsun Diye Verdim!!
Bosanma yi Dusunuyor oldugunuzda Uzun Sureli Calisiyor olmaniza Dikkat Ediniz!!
en az 3 yil calismis olmak gerekiyor Bosanma Acabilmek icin Tabiiki Bu bir Avukat ve Adliye Sureci Bosanma Karari (Vonnis )ile IND Verecegi karara baglidir!!!! SunudaBelirtmek isderim ki her an Esinizin Adresinde Gozukmelisiniz baska bir Adresde evrak Aylik gelir Sigorta Islemleri Sakin Gozukmesin!!Elinizde ki Uzatma yi Uzatim buna Baslayiniz ok.......!!!
Sunu da Soylemekda yarar var...................!!!
Yanlis Davranislardan Uzak Durunuz!!!
buraya Gelipde Formalide Evlilik Dusunmus yada Bu Durumda Olanlarda iyi Dusunmelidirlerki,
Bilinen yada Bilinmeyen Konulari Meydana(sahte Evlilik)dememesine Dikkat EdiniZ1!!
-
- Beginner
Re: arkadaslar bana ..( bosanma uitkering )
bakin ben zaten calisiyodum ve esimin su an bostayim ama adresimiz ayni zaten degisen sey yok.5 seneyi geckindir ayni adres beraberiz cunku ama ben boyle bi olasilik varsa napabilirim diye sormustum aydinlattiginiz icinde tskler bide oturum kartim seneye bitecek ve ben onbepalde tijd basvuru yapacagim ama uitkering almam sorun olurmu acaba . 4 seneyi geckin calistim herseferinde kendim aldim oturum kartimi geldigim gundem belli kendi maas bodrolarimi gondermistim bunun benim icin iyi bir olasiligi varmi acaba geldigimden beri kendim aldim polis kartini loonstroklar benim di hep.ayrica cok tsk ederim bana cvp verdiginiz icin.kartim regulier bepalde tijd I