arkadaslar cvbı bilen ( kagıt esikligi )
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
- alper68
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: aksaray
- Yabanci_Ulke: hollanda rotterdam belcika genk
Re: arkadaslar cvbı bilen lütfen yazsın
arkadasım durumun ayrıntılı yazmamısınesınnl den mı gectı yoksa dırek belcıkalımı oratlama 3 ay ıcınde cevapalırsın eger bı sorunun yoksa
-
- Beginner
-
- NT1
Re: arkadaslar cvbı bilen ( kagıt esikligi )
slm arkadasim henuz hersey icin erken diyebiliriz tabi belli olmaz ama sen yinede 3 ayi gozden cikar bence benimkisi tam 3 ayda cikti ona istinaden konusuyorum.
- sekerpinari
- Bolum Yoneticisi
- Turkiye_Sehir: izmir
- Yabanci_Ulke: hollanda-denhaag
Re: arkadaslar cvbı bilen ( kagıt esikligi )
Ulku arkadasim yolun cok cok basindasin artik bekleme zamamin baska yapacak birsey yok kolay gelsin iyi calismalar sana
benim yasama sevincim senden kaynaklanan bir duygu degil bu benim dogamda var
http://www.sekerpinari.azbuz.com
http://www.sekerpinari.azbuz.com
-
- Beginner