dofi hakkinda bilgisi olan

Belcikadan vize basvurusu nasil yapilir. Belcikadan Hollandaya gecis nasil hangi sartlarda yapilir. Belcika uyum sinavi

Moderatörler: sansli, unknown

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
nevilen
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: TURKIYE - Manisa
Yabanci_Ulke: BELCIKA - Antwerpen

dofi hakkinda bilgisi olan

Mesaj gönderen nevilen »

arkadslar ben agustosun 1 inde iks ye evraklarimi vermistim.8 inde randevuya gittim elcilige.ogun bugundur dofide herhangi bi gelisme ilerleme yok,dofinin sitesinde hicbise yazmio.bu normla midir?ben 5 aylik oturumla basvurmustum.bu beni cok urkutuo.herhangi bir eksik evrakim olsa,,elcilikle mulakatimdan sonrada iks benden ister demi ,eksik evrakin var getir die,yada tekrar su su belgeyi getir die?bide aramizda bilen varmi,ben esime belcikadan aratabilecegim iks tipinde biyer kurum varmi orda,,islemlerimizin hangi asamada oldugunu ogrenmek icin,yada esim direk tr deki bruksel elciligini arayip bilgi alabilir mi arkadslar?

Kullanıcı avatarı
alper68
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: aksaray
Yabanci_Ulke: hollanda rotterdam belcika genk

Re: dofi hakkinda bilgisi olan

Mesaj gönderen alper68 »

arkadasım bu kadar telasa gerek yok esın dofının ılk sayfasınsa numara var orayatı arayabılır ve eksık evragın yok merak etme oldugu zamanılk haftalarda ısterler ok kolay gelsın

“Belcikadan Basvuru” sayfasına dön