VİZEM CIKTIIIIIIIIIIIIII SONUNDA
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: andarlecht
- Yabanci_Ulke: belgium
VİZEM CIKTIIIIIIIIIIIIII SONUNDA
--------------------------------------------------------------------------------
Date de la demande de visa : 8/04/2008
Date de l'enregistrement de la demande de visa par l'Office des étrangers : 6/05/2008
Décision : Octroi du visa
Date de la décision : 5/08/2008
La décision est en principe envoyée le jour où elle est prise. Un délai de quelques jours peut cependant s'écouler avant sa réception effective par le poste diplomatique ou consulaire.
SONUNDA ARKADASLAR 3 AY 1 GUNDE VİZEM CIKTI 19 DA GIDECEGIM INSALLAH HERKEZIN KISA SUREDE CIKAR DOFİ DEKI YAZI DA DEGISMIS GORUSMEK UZERE SIMDILIK BYEE
Date de la demande de visa : 8/04/2008
Date de l'enregistrement de la demande de visa par l'Office des étrangers : 6/05/2008
Décision : Octroi du visa
Date de la décision : 5/08/2008
La décision est en principe envoyée le jour où elle est prise. Un délai de quelques jours peut cependant s'écouler avant sa réception effective par le poste diplomatique ou consulaire.
SONUNDA ARKADASLAR 3 AY 1 GUNDE VİZEM CIKTI 19 DA GIDECEGIM INSALLAH HERKEZIN KISA SUREDE CIKAR DOFİ DEKI YAZI DA DEGISMIS GORUSMEK UZERE SIMDILIK BYEE
- alper68
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: aksaray
- Yabanci_Ulke: hollanda rotterdam belcika genk
Re: VİZEM CIKTIIIIIIIIIIIIII SONUNDA
hayırlıolsunarkadasım tebrıkler darsı bıze ama nerdeyse 9 ay olacak tık yok
-
- Mezun-BE
cıkar arkadasım senın de bence umudu yıtırmemek lazım rutın hayata dewam edın belcıka cabuk red weren bır ulke degıl cogunluk alıyor wızesını senıde wızem cıkdı yazını gormek umıdıyle
- sinoeko
- Mezun-BE
>>Sino = Eko<<
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: turkiye
- Yabanci_Ulke: hollanda
-
- NT1
- Bolum Yoneticisi
- Turkiye_Sehir: izmir
- Yabanci_Ulke: hollanda-denhaag
hayirli ugurlu olsun arkadasim uzun zamandir giremedigim icin net e gec gordum simdi belkide belcikada sindir .tekrardan hayirli olsun iyi calismalr
benim yasama sevincim senden kaynaklanan bir duygu degil bu benim dogamda var
http://www.sekerpinari.azbuz.com
http://www.sekerpinari.azbuz.com
-
- Mezun-BE
selm ewet su an belcıkadayım 1 ay oldu gelelı belcikaya her sey guzel proplem yok bugun beledıyede randewum war oturum werecekler ama aylık mı yıllık mı bılmıyorum 9 dan sonra gorecegız sımdılık herkeze bye gorusuruz