belcikadan basvuru yardim!!!
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
belcikadan basvuru yardim!!!
selam arkadaslar belcikadan bes yillik oturumu almak icin ve aanvrag icin ne kadar gelirinin olmasi lazim acaba bu iste tecrubesi olan arkaslar sizden belediye belirtiyormu orda su kadar maas alman gerekli diye yardimci olursaniZ sevinirim benim bildigim kadariyla maas onemli degil sadece bir isyerinde vast konortli olman yeteli oluyor !!! simdiden tesekurler
- alper68
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: aksaray
- Yabanci_Ulke: hollanda rotterdam belcika genk
Re: belcikadan basvuru yardim!!!
onemlıolan kontratı olması maas onemlıdegıl arkadasım
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: TURKIYE - Manisa
- Yabanci_Ulke: BELCIKA - Antwerpen
alper bu kontrat onemlimiydi kardesim?nl gibi zaman problemi oluomuydu onlardada,hani bu konrat 8 aylik,4 ayi gecmis seneyi beklicen falan diolarmi?sonunda bu ayin 23 unde 5 yayligin zamani dolcak bizde,o zaman 5 yilliga basvurabiliomus.insalah o zamanda bi sorun yapmazlar.5 aylik oturumla yapilan basvuruyu samimi bulmazlarsa hic olmadi 5 yillikla yeniden basvururuz demi,insallah snin islerdede bi gelisme olmustur kardesim.hadi a.e.o
- alper68
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: aksaray
- Yabanci_Ulke: hollanda rotterdam belcika genk
yok arkadasımoylek ıllık yok burda su kadar olacak sunu gecerse su bu olur yok kontratı oldumu 5 yıllık oturumu verıyolar ıste bukadar gerısı hıkaye bende de se s yok bekelemdeyız