bosanma
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Mezun-BE
bosanma
herkese slm lar ben evlennerek buraya geldim evleneli ikiyil oldu ama buraya gelelide bir bucuk yil oldu ama buraya geldikten sonra esimle cok sorunlar yasadim ve turkiye de eclendigimiz icin turkiyede bosandik simdi bosanma kagitlarini belediyeye verdim elimde bes yillik oturum kartim var belediye bana bosanma kagitlari icin dedi arastirmaya alicaz 6 haftada cevap verecez 4 hafta oldu cevap cikmadi bes yilik oturumum oldugu halde korkuyorum calismiyorum dil orenmek icin okula gidiyorum sizce beni geri gonderirlermi esimle anlasarak ayrildik esim bura vatandasi bilgisi olan arkadaslar lutfen cevap yazarsa sevinirim beklemesi cok kotu belediye ne diyecek diye simdiden tsk
-
- Gonullu
Re: bosanma
Hollandada en az 3 yil yerlesmis olup halen calisiyor olmak gereklidir!!
Simdiden kontratli bir isde calismaniz halinde psikolojik(siddetli gecimsizlik) sorunlar yuzunden bosandiginiz!!!
Calisiyor olmaniz halinde bu oturumu uzatma hakkiniz olabilir! Bu konuda Uzman bir Avukatla Gorusursunuz(ind Red cevabi Gelirse)Herhangi negatif mektup)!!!
Belediye bu Turkiyedeki Bosanma Kararini Askida tutar ( Nufus idaresi itirazi) Olup olmadigi,Olumlu
bulursalar Bosanma Hakkinizi isleme sokarlar!! Burda Bosanmalar en az 9 ay surmek de o yuzden hizli Bosandik dersiniz!! Turkiyedeki (bosanma Karari )legalise(dis isleri Bakanligin)dan Noter tastikli tercumeli ,Formule B ile Mi?Uluslar arasi evlilik kayit Ornegi....her ikinizin Belediyeye verdiniz!! Esiniz Turk mu Hollandali mi?...........Yas Farki ind Dikkate alabilir!!
su andan itibaren kontratli bir isde(resmen maas ve Banka girdisi(hesabinda Aylik maas net miktari esit olmali)maand salaris(loonstrook)BankAfschrijft) en az 38 saat calisiyor olmalisiniz(cumartesi pazar haric)!!!
Simdiden kontratli bir isde calismaniz halinde psikolojik(siddetli gecimsizlik) sorunlar yuzunden bosandiginiz!!!
Calisiyor olmaniz halinde bu oturumu uzatma hakkiniz olabilir! Bu konuda Uzman bir Avukatla Gorusursunuz(ind Red cevabi Gelirse)Herhangi negatif mektup)!!!
Belediye bu Turkiyedeki Bosanma Kararini Askida tutar ( Nufus idaresi itirazi) Olup olmadigi,Olumlu
bulursalar Bosanma Hakkinizi isleme sokarlar!! Burda Bosanmalar en az 9 ay surmek de o yuzden hizli Bosandik dersiniz!! Turkiyedeki (bosanma Karari )legalise(dis isleri Bakanligin)dan Noter tastikli tercumeli ,Formule B ile Mi?Uluslar arasi evlilik kayit Ornegi....her ikinizin Belediyeye verdiniz!! Esiniz Turk mu Hollandali mi?...........Yas Farki ind Dikkate alabilir!!
su andan itibaren kontratli bir isde(resmen maas ve Banka girdisi(hesabinda Aylik maas net miktari esit olmali)maand salaris(loonstrook)BankAfschrijft) en az 38 saat calisiyor olmalisiniz(cumartesi pazar haric)!!!
-
- Mezun-BE
Re: bosanma
cavap icintsk esim holanda dogumlu ama turk yani burda dogmus buyumus biri yas farkida fazla deyil iki yas var aramizda evet siddetli gecimsislik den bosandik burda uzadigi icin de turkiyede nikah oldugumuz icin turkiyede bosandik ben su anda calisamiyorum intirimler bana dil sorunu hangi intirima gitsem dil soruyo ama issizlik maasim var onu aliyorum 7 aydir ve okula gidiyorum nederlans orenmek icin oyuzden ise de giremiyorum esimde bende belediyeye bosanma kagitlarini verdik evet tastiklenmis onaylanmis disisleri bakanligindan yani istenilen herseyi verdik ama cevap cikmadi 6 hafta icinde cevap alirsiniz dediler 4 hafta bitti ve beni korku sardi simdiye kadar butun isilerimde sorunsun halletik vizemi bile 27 gunde almistim ama bu belediyenin simdi arastiracaz demesi ve hala bir cevap cikmamasi cokkkotu bes yilik oturum belgem var elimde ne olur sizce