3 AYLIK MAAŞ İŞ KONTARTI...

Belcikadan vize basvurusu nasil yapilir. Belcikadan Hollandaya gecis nasil hangi sartlarda yapilir. Belcika uyum sinavi

Moderatörler: sansli, unknown

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
yalçın_06
Beginner
Beginner

3 AYLIK MAAŞ İŞ KONTARTI...

Mesaj gönderen yalçın_06 »

nevilen
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: TURKIYE - Manisa
Yabanci_Ulke: BELCIKA - Antwerpen

Re: acilllll

Mesaj gönderen nevilen »

yalçın_06 ;

**bu tur basliklar acma,admin silebilir.bak yukarsa arama butonu var belcika diye aratsan zaten bu tur yuzlerce soru ve cevaplari muvcut,senle ilgili olani bulabilirsin.

cevabin su sekil olabilir;
esin direk belcika vatandasi ise:su ana kadar oyle birsey duymadim,oyle birsey yok.
burda esleri calismayanlarin dahi vize aldigina sahit olduk.
hatta turkiyede yasayan ve birlikte basvurup kisa surede vize alan (6 gnde) ve birlikte belcikaya gidende var

esin nl vatandasi,belcikadan basvuru ise sorunun;maas kontrati sart.maasida ciftler icin850 diye biliyorum.yoksa zaten 5 yillik oturum alamassin.

kisa zamanda daha tecrubeli biri yazar umarim.

Kullanıcı avatarı
sinoeko
Mezun-BE
Mezun-BE

Mesaj gönderen sinoeko »

benden istediler sende hazirlikli ol bence yalcin_06
>>Sino = Eko<<

nevilen
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: TURKIYE - Manisa
Yabanci_Ulke: BELCIKA - Antwerpen

Mesaj gönderen nevilen »

sinoeko,
senden ne zaman istediler.
elcilige basvurdugunda,diger evraklarla birlikde 3 aylik maas bordrosunudami istediler?
yada daha sonra ek evrak olarak mi talep ettiler.

bende 4 ay once kadar basvurmustum,(oturumu bittigi icin red geldi,5 aylikti,5 yillik deil) benden o tur bisey talep etmedi elcilik.
ama biz nl den belcikaya gecmistik belcikaya.

biraz daha kapsamli aciklarsan sevinirim dostum.

Kullanıcı avatarı
alper68
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: aksaray
Yabanci_Ulke: hollanda rotterdam belcika genk

Re: 3 AYLIK MAAŞ İŞ KONTARTI...

Mesaj gönderen alper68 »

arkadaslar simdi maas bodrosunu hic istediklerini duymadim eger senden istedilerse senin durumun farklidir ve bunu yaz acikla kimse takilmasin ben basvurdum maas bodrosu goturdum yanimda ama hic sormadilar bakmadilar bile eger 5 yillik oturumun varsa ve bunla basvuruyorsan kesinlikle maas bodrosunu sormuyolar 5 yillgin varsa maas da isde sorun degil ok

“Belcikadan Basvuru” sayfasına dön