belçika vize için saglık raporu hakkında bılgı almak ıstıyorum.
UYARI=Lutfen konuya uygun baslik kullaniniz. Benim duzenlemesini yaptigim sekilde
bilgierinize ( saglık raporu hakkında )
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: ankara
- Yabanci_Ulke: belçika
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: TURKIYE - Manisa
- Yabanci_Ulke: BELCIKA - Antwerpen
Re: bilgierinize
sikintini biraz daha ayrintili anlat ferhat.
tam sorunu soyle ki,bilgisi olan cevaplar.boyle genel sorarsan
cevabini alamayabilirsin.
tam sorunu soyle ki,bilgisi olan cevaplar.boyle genel sorarsan
cevabini alamayabilirsin.
-
- Mezun-BE
nevilen tesekkur ederım.bu arada hayırlı cumalar.ıkı tane sorum olucak.1:benden evarklar ıcerısınde saglık raporuda ıstedıler.ben kucukken hepatıt c gecırmıstım.sonra gectı.gecen gunlerde dr gıttım genel bı tetkık yaptırdım.kan felan aldrıdım.cok sukur sonuclarım ıyı bı sorun yok hersey gayet normal.fakat kucukken gecırdıgım ıcın hepatıt c o hep pozıtıf cıkıyo.sımdı kons dr saglık raporu almaya gıttıgımde bu muhtemelen gozukecek ve bu yuzden bana vıze vermıcekler dıye cok korkuyourm:(( bı arkads aracılıgıyla o dr ye sordurdum dr de demıskı bız kanı alırız cıkarsa ole bısı saglıklı tasıyıcı olarak rapor verırz demıs kararı kons verır demıs.cok endıselıyım bu konuda.dıger bı sorun ıse; esım dun ıs yerınden calıstıgına daır kanıt ıstıyolar ya o belgeyı almıs o belgedede 3 aylık maas tutarı olarak 2700 euro gostermısler.benım esım kontratlı bı te calısmıyo haftada 4 gun felan gıdıyo.yanı esım bu kadr para kazanmıyor.bu 2700 euro 3 aylık brut tutarmıs.bız sımdı bu elımızdekı evarklarlar ıcerı basvurmuzu yapıcaz.olakı yetersız derlerse dırek red mı gelır yoksa bu eksık evrak tamamlayın mı derler? bılgın varsa paylasırmısın?yada nasıl bı yol onerırısın.red gelırde sansımızda bıtıyos sanırım.yanı eger eksık olarak ısterlerse bı yerden uc aylık gosterıcez kontratlı ole dusnuyorz.ne yapmamızı onerırsın? kusura bakam rahatsız ettım.uzun yazdım ama ıyce acıklamak ıstedım.
arkadasimiz bana ozelden aynen bu sekil sormustu.bir topic ac sorununu anlat demistim fakat karistirmis,yapamamis.bende istemez diye buraya koymadim ama,kendisi yardimci olmami istedi.benim bu konuda bilgim yok.bilen basindan gecmis deneyimi olan birisi umarim cevalar.arkadasimiz cevabini bulur.
arkadasimiz bana ozelden aynen bu sekil sormustu.bir topic ac sorununu anlat demistim fakat karistirmis,yapamamis.bende istemez diye buraya koymadim ama,kendisi yardimci olmami istedi.benim bu konuda bilgim yok.bilen basindan gecmis deneyimi olan birisi umarim cevalar.arkadasimiz cevabini bulur.
- unknown
- NT1
- Turkiye_Sehir: Türkiye-FatSa
- Yabanci_Ulke: Belgium-Beverlo
Misyonumuz al sancakli bayrak..
ALLAH'in onunde egiliriz ancak.!!!
ALLAH'in onunde egiliriz ancak.!!!
-
- Mezun-BE