herkeze selam arkadaslar.umarım ıyısınızdır Allah hepımızın gonlune gore versın.Allah nasıp ederse pazarı p.tesıne baglıyan gece yanı yarın gece sabaha karsı Ankaradan 4:10 ucagım kalkıyor.bruksele gıdıyorum.Allahım kazasız belasız gıtmeyı nasıp etsın.Allahım pısman etmesın ınsallah.cok zor donemeclerden yollardan gectım.sonucunda ınsallah pısman olmayız.vıze bekleyen tum arkadaslarıma Allah yardımcı olsun ınsallah bır an once vızelerını alırlarda sevdıklerıne kavusurlar.bol bol dua edıcem.sabırlı olalım ümitlı olalım.hersey zamanla oluyo.yeterkı saglıgımıza bısey olmasın.artık belcıkaya gıdınce ordan sızlere yazarım.burda bana emegı gecen herkeze cok cok tesekkurler ederım.hepsınden Allah razı olsun.tanıdıgım tanımadıgım herkeze cok tesekkur ederım.Allah ıslerınızı guclerınızı rast getırsın.ben bu sıteden kopmucam ve fırsaatım oldukca gırıcem.Allaha emanet olun.dualarım sızlerle
saygılarımla: FERHAT
pazartesı günü belçikaya uçuyorumm:)!!!
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: ankara
- Yabanci_Ulke: belçika
-
- Gonullu
- Turkiye_Sehir: turkiye_mersin-tarsus
- Yabanci_Ulke: Hollanda-Zaandam
Re: pazartesı günü belçikaya uçuyorumm:)!!!
gozunaydin ferhat.Allah yolunu acik etsinn..gule gule gel:)
mutluluklar diliyorum yeni yasamindaa...
mutluluklar diliyorum yeni yasamindaa...
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Ankara
- Yabanci_Ulke: Rotterdam
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: ankara
- Yabanci_Ulke: belçika
cok tesekkur ederım hepınız cok ıyısınız.evet en onemlı sey saglık gerısı gelıyo.dedıgım gıbı bıraz sabırlı olmak.gercı ben cok sabırsızdım ve karamsardım ama oldu ıste.Allah hepımızn gonlune gore versın ınsallah.ılgınıze alakanıze cok tesekkur ederım.hepınız sagolun.
hayırlı gunler.FERHAT
hayırlı gunler.FERHAT
- sansli
- Ogretmen
- Turkiye_Sehir: turkiye
- Yabanci_Ulke: hollanda-den haag
hayirli yolculuklar arkdsm rabbim sagsalim esinize yuvaniza kavusmanizi nasip etsin ins ins ins ...rabbim bundan sonraki hayatinizda yaninizda ve yardimciniz olsun arkdsm,,,ferhat yazdı:herkeze selam arkadaslar.umarım ıyısınızdır Allah hepımızın gonlune gore versın.Allah nasıp ederse pazarı p.tesıne baglıyan gece yanı yarın gece sabaha karsı Ankaradan 4:10 ucagım kalkıyor.bruksele gıdıyorum.Allahım kazasız belasız gıtmeyı nasıp etsın.Allahım pısman etmesın ınsallah.cok zor donemeclerden yollardan gectım.sonucunda ınsallah pısman olmayız.vıze bekleyen tum arkadaslarıma Allah yardımcı olsun ınsallah bır an once vızelerını alırlarda sevdıklerıne kavusurlar.bol bol dua edıcem.sabırlı olalım ümitlı olalım.hersey zamanla oluyo.yeterkı saglıgımıza bısey olmasın.artık belcıkaya gıdınce ordan sızlere yazarım.burda bana emegı gecen herkeze cok cok tesekkurler ederım.hepsınden Allah razı olsun.tanıdıgım tanımadıgım herkeze cok tesekkur ederım.Allah ıslerınızı guclerınızı rast getırsın.ben bu sıteden kopmucam ve fırsaatım oldukca gırıcem.Allaha emanet olun.dualarım sızlerle
saygılarımla: FERHAT
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09
- acer
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: yozgat cayiralan
- Yabanci_Ulke: hollanda rotterdam
pesinden gidecek cesaretin varsa butun ruyalar gercek olur...
sen cesaretini gosterdin ruyan gercek oldu ins cok mutlu olursun yolun acik olsun bol sans diliyorum yeni yasaminda esinle uzun omurlu yasamlar diliyorum
sen cesaretini gosterdin ruyan gercek oldu ins cok mutlu olursun yolun acik olsun bol sans diliyorum yeni yasaminda esinle uzun omurlu yasamlar diliyorum
UYUM SINAVINA 10/10/2007 GIRDIM
NL 17/08/2008 GELDIM
okula baslidim
ikinci oturuma basvurdum 02/06/2009
bes yıllık oturumum geldı 10 07 2009
NL 17/08/2008 GELDIM
okula baslidim
ikinci oturuma basvurdum 02/06/2009
bes yıllık oturumum geldı 10 07 2009