ben emre samsundan pazartesı ankarada randevum var tr de evlendım sorum su olucak lutfen pazar aksamına kadar cvblayın basvuru formu ıngılızcemı olması gerekıyor turkce degılmı ıngılızce olacaksa halamın kızı ıngılızce ogretmenı ondan gereken bılgılerı alsam ve yzsam sorun olurmu bıde benım pasaport bordo renkte bu hangı pasaport ıcıne gırıor onu anlamadım ( ulusalmı hususı mı resmımı dıplomatıkmı hızmet mı ) mulakat ıcın tıo verrırmısınz
BAS VURU FORMUNDa yasal velının adı soyadı adresı kendı babam oluyor dımı kayınpeder ostek yaptı oyuzden dedım meslegım yok ne yazıcam benımle ılgılı olmayan yerlerı bosmu bırakıcam sayahat amacım esım orada ama cvb ne olacak ( turıstık kulturel ıs aıle arkadas zıyaretı ) kalıs suresı dıyor gerı gelmıcem orda kalıcam ne yazmam gerekıo schengen vızesı ne benle alakası varmı HEPSI ICIN TEK TEK CVB BEKLIORUM YARDIMCI OLMANIZI DILIORUM II GECELER KESIN BEKLIORUM SIK SIK BAKICAM CVBLARA II GEELERRRRRRRRR SIMDIDEN TSKLER
BELCIKA VIZESI ICIN YARDIM EDIN HEPSINI CVBLAYN LUTFEN
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: samsun
- Yabanci_Ulke: belçika
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: sakarya
- Yabanci_Ulke: belçika
Re: BELCIKA VIZESI ICIN YARDIM EDIN HEPSINI CVBLAYN LUTFEN
SLM ARKADASLAR YAKLASIK IKI AY ONCE ANKARA KONSOLOSLUGUNDAN AILE BIRLESIMI ICIN IKS DEN BASVURUDA BULUNDUM.EVRAKLARIMIN TAM OLDUGUNU SOYLEDILER.FAKAT EK EVRAK ISTEYEBILECEKLERINI SOYLEDILER.6 SENELIK EVLIYIM.5 SENE TURKIYEDE YASADIM. ESIM HOLLANDA VATANDASI VE IKI TANE COCUGUM VAR.12 AYDAN BERI ESIMI VE COCUKLARIMI GORMUYORUM. VE CIDDI ANLAMDA PSIKOLOJIK BIR BUNALIMIN ICINDEYIM.ESIM BELCIKADA CALISIYO VE ORDA KALIYO. 2 AY GECMESINE RAHMEN BIR HABER ALAMADIM VIZEM HAKKINDA.GUN GECTIKCE SIKINTI ICINDE SIKINTI YASIYORUM. BENIM DURUMUMDA OLAN ARKADASLARDAN BILGI ALMAK ISTIYORUM.VE YINE VIZE BASVURUSUNDA BULUNAN VE VIZELERINI ALAN BUTUN ARKADASLARDAN BILGI ALMAK ISTIYORUM.
ALLAH HERKEZIN GONLUNE GORE VERSIN.HERKEZIN YARDIMCISI OLSUN. ALLAHA EMANET OLUN.
not:lutfen iletilerinizi kucuk harfle yaziniz cunku site kurallari geregince yazilarin tamaminin buyuk harfle yazilmasi yasaktir...Anlayis gostereceginizi umar tesekkur ederiz...
saygilar...
sansli...
ALLAH HERKEZIN GONLUNE GORE VERSIN.HERKEZIN YARDIMCISI OLSUN. ALLAHA EMANET OLUN.
not:lutfen iletilerinizi kucuk harfle yaziniz cunku site kurallari geregince yazilarin tamaminin buyuk harfle yazilmasi yasaktir...Anlayis gostereceginizi umar tesekkur ederiz...
saygilar...
sansli...
- ortakoy
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Türkiye_Aksaray
- Yabanci_Ulke: Hollanda
- İletişim: