belcikada avukat

Belcikadan vize basvurusu nasil yapilir. Belcikadan Hollandaya gecis nasil hangi sartlarda yapilir. Belcika uyum sinavi

Moderatörler: sansli, unknown

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
demir888
Beginner
Beginner

belcikada avukat

Mesaj gönderen demir888 »

slm arkadaslar belcikada antwerpen bolgesinde turk avukat tanidigi olan varsa lutfen bana isim ve telini verebilirmi?

arar_55
Gonullu
Gonullu

Re: belcikada avukat

Mesaj gönderen arar_55 »

demir888 yazdı:slm arkadaslar belcikada antwerpen bolgesinde turk avukat tanidigi olan varsa lutfen bana isim ve telini verebilirmi?
Brüksel Baskonsoloslugunda her hafta Sali ve Cuma günleri 15:00-17:00 saatleri arasinda Avukat Kürsat Bilge tarafindan, hukuki danismanlik hizmeti verilmektedir. Brüksel Baskonsoloslugu görev bölgesinde oturan ve bu hizmetten yararlanmak isteyen vatandaslarimiz yukarida belirtilen gün ve saatlerde Baskonsoloslugumuza gelebilirler

http://www.gundem.be/go.php?go=30c0003& ... mary&pg=17

turkoglu03
Beginner
Beginner

Mesaj gönderen turkoglu03 »

pevri
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: istanbul
Yabanci_Ulke: belçika

Mesaj gönderen pevri »

Selam arkadaslar...
Ben daha evvel Istanbul'dan bu foruma yazmistim... Su an Belcika'dayim... Istanbul'da 12 yil serbest avukatlik yaptim... simdi burada da devam etmek istiyorum meslegime... Turkiye baglantili, yani turkiye'de acilacak bir dava, ya da danismanlik seklinde.... Konsolosluklarla baglanti da kurmak istiyorum, henuz yeni geldim, zamanla sekillenecek... Buradan avukat ile isi olan var ise irtibata gecebiliriz.... Telefon numaram: Av. Pevriza AR - 484 535 416 Gorusmek uzere....

“Belcikadan Basvuru” sayfasına dön