BELÇİKA AİLE BİRLEŞİM VİZESİ
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: KONYA
- Yabanci_Ulke: BELCIKA
Re: BELÇİKA AİLE BİRLEŞİM VİZESİ
yaeee kafayi yememek elde degil.ankara konsoloslugu eksik yok diyor dofide kagit eksik gozukuyor(sicil kagidimi istiyorlarmis)ankarayi aradim eksik kagit yok diyor olsa biz size zaten bilgi veririz diyorlar.belcikada sadece kagidi bekliyoruz hic bir sorun yok kagit elimize ulasinca 2 haftaya kalmaz vizeniz elinize gelir diyor aglamak istiyorum yaeee.
- ibo54
- Beginner
- Turkiye_Sehir: Sakarya
- Yabanci_Ulke: Belçika
o eksik evragi iksye vereceksiniz dofiye ne verilmisse dofide ona gore islem yapar arkadaslar sunu bilin dofide bir sey deyil trde iks belcikada dofi bunu boyle bilin
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: TURKIYE - Manisa
- Yabanci_Ulke: BELCIKA - Antwerpen
IKS nin kendinden bile haberi yok, senden nasil haberleri olsun.evlilikbagi yazdı:yaeee kafayi yememek elde degil.ankara konsoloslugu eksik yok diyor dofide kagit eksik gozukuyor(sicil kagidimi istiyorlarmis)ankarayi aradim eksik kagit yok diyor olsa biz size zaten bilgi veririz diyorlar.belcikada sadece kagidi bekliyoruz hic bir sorun yok kagit elimize ulasinca 2 haftaya kalmaz vizeniz elinize gelir diyor aglamak istiyorum yaeee.
Iks senin Web sayfanda gordugunden fazlasini zaten goremiyor.Yani anlik bilgi veremezler.
Ellerine bir belge gecerse seni haberdar ederler.
Iks'nin ismimiz IKS dedigine dahi inanma.arsa yoksa Dofi.