yoruldum artık ((
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
- yilmaz34
- NT1
- Turkiye_Sehir: istanbul
- Yabanci_Ulke: belcika_zellik
yoruldum artık ((
altı ay oldu esımı görmedım.Amelıyat oldu görmedım,kaza yaptı görmedim,en zor günlerınde yanında olamadım elını tutamadım,artık gercekten yoruldum sınırlerım de harap oldu.Hala bır cevap yok artık ne olcaksa olsun.her cevaba hazırım zıra umudumda kalmadı artık.belkıı bu yazım sızlere sacma gelıyor ama paylascagımda kımsem yok o yuzden buraya yazma geregını duydum .kusuruma bakmayın ((sahte evlılık olabılırmı dıye ıncelıyosunuz anlıyorum ama ınsan 2. kez evlenemez mı ??.ben sahte evlılık yapsaydım almanyadan bırıyle evlenırdım ana dılı gıbı almanca bılıyorum bunuda konsoloslukta soyledım nıye dılını bılmedıgım bır ulkeyeyı seceyım.ALLAH herkesın yardımcısı olsun hakkımızıda hayırlısı neyse o olsun selam ve dua ile................
Hayatı tesbih yaptım , Bazen çekiyorum bazen sallıyorum
-
- NT3
- Turkiye_Sehir: Erzurum
- Yabanci_Ulke: Rotterdam
- İletişim:
- sansli
- Ogretmen
- Turkiye_Sehir: turkiye
- Yabanci_Ulke: hollanda-den haag
Re: yoruldum artık ((
estagfurullah arkdsm neden sacma olsun,,,tabiki nasil soru ve sorunlari paylasiyorsak skntilarimizi moral bulmak isteddigimiz zamanlarimizida paylasabiliriz burda...seni cok iyi anliyorum cok sey yasamis esin orda ve sen yaninda olamamissin bunun verdigi sknti var suanda ustunuzde ama umarim kulun skstigi yerde hizir yetisecektir dilerim rabbimden umudunu kestigin su gunlerde yuzunuzu guldursun ins ins ins...
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09
- yilmaz34
- NT1
- Turkiye_Sehir: istanbul
- Yabanci_Ulke: belcika_zellik
cok tesekkür ederım arkadaslar burası gercekten ınsana bır aıle sıcaklıgı yasatıyor burdakı arkadaslar herkes gercekten cok ıcten ve cok samımı.ALLAH herkesın yardımcısı olsun amin amin...
Hayatı tesbih yaptım , Bazen çekiyorum bazen sallıyorum
- gamze demırcı
- NT2
- Turkiye_Sehir: türkiye antalya.
- Yabanci_Ulke: hollanda landgraaf...
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: TURKIYE - Manisa
- Yabanci_Ulke: BELCIKA - Antwerpen
Ohhoooooooo , Boyle salivermek yok daha.
Bakin biriniz ilk basvurusunda ,digeri 1 senede , digeri birkac ayda pes etmeye baslamis.
Sabir lazim arkadaslar. ' Sana ne , sen ne anlarsin sanki duduk..' diyebilirsiniz tabi ,
Fakat anliyorum.
Beklemeler var,umut etmeler var,evrak istediklerinde sevinmek ve yikilmak var,tekrar tekrar ayni seyleri yasayip
tekrar tekrar uzulmek var.Tekrar tekrar kapilarda beklemek,evraklar toplamak,paralar odemek var..
Bebek var,hatta bebekler var,hastalik var, kotu gun-kavgalar-gecimsizlikler var.
Fakir hepsini teker teker yasadi.
Guclu olunmassa ,olmaz.
Insan ugrasmali ,pesinden gitmeli,er yada gec oluyor.
Kolay Gelsin
Bakin biriniz ilk basvurusunda ,digeri 1 senede , digeri birkac ayda pes etmeye baslamis.
Sabir lazim arkadaslar. ' Sana ne , sen ne anlarsin sanki duduk..' diyebilirsiniz tabi ,
Fakat anliyorum.
Beklemeler var,umut etmeler var,evrak istediklerinde sevinmek ve yikilmak var,tekrar tekrar ayni seyleri yasayip
tekrar tekrar uzulmek var.Tekrar tekrar kapilarda beklemek,evraklar toplamak,paralar odemek var..
Bebek var,hatta bebekler var,hastalik var, kotu gun-kavgalar-gecimsizlikler var.
Fakir hepsini teker teker yasadi.
Guclu olunmassa ,olmaz.
Insan ugrasmali ,pesinden gitmeli,er yada gec oluyor.
Kolay Gelsin
- Mehmet85
- NT1
- Turkiye_Sehir: Turgutlu
- Yabanci_Ulke: belcika
07.04.2011 Evrak teslimi...
13.04.2011 Evraklarım dofide...
13.07.2011 VIZEM CIKTI...
07.08.2011 Evimdeyim..
08.08.2011 Evraklarimi belediye'ye verdim...
01.09.2011 Dil okuluna basladim...
06.09.2011 Belcika kimligimi ve 5 yillik oturumumu aldim...
13.04.2011 Evraklarım dofide...
13.07.2011 VIZEM CIKTI...
07.08.2011 Evimdeyim..
08.08.2011 Evraklarimi belediye'ye verdim...
01.09.2011 Dil okuluna basladim...
06.09.2011 Belcika kimligimi ve 5 yillik oturumumu aldim...
- mehmet-33
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: antalya
- Yabanci_Ulke: belçika_knokke