6 ay sonra red :((
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
- yilmaz34
- NT1
- Turkiye_Sehir: istanbul
- Yabanci_Ulke: belcika_zellik
6 ay sonra red :((
bugun dofının sıtesıne baktıgımda malesef red yazısını gordum dunya basıma yıkıldı hakkımızda hayırlısı Allah herkesın yardımcısı olsun .........
Hayatı tesbih yaptım , Bazen çekiyorum bazen sallıyorum
- yilmaz34
- NT1
Re: 6 ay sonra red :((
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: emirdag
- Yabanci_Ulke: belcika
bu durumda ne denir bilmiyorum allah sabir versin ilk once reddin sebebini ogrenmelisin ondan sonra esin ne vatandasi eger turk vantadasi ise solvitte basvurabilirsin (solvit her dosyayi kabul etmiyo) burda yani belcikada egerki esin nufus dairesine evliliginizi bildirdiyse mahkeme acip evliliginizi tanitmaniz gerekiyo eger mahkeme olumlu olursa vizeni verirler
Ama herseyden once sebebi onemli reddin sebebi yani sebebsiz yere ret vurmuyorlar
Ama herseyden once sebebi onemli reddin sebebi yani sebebsiz yere ret vurmuyorlar
- yilmaz34
- NT1
tskler arkadasım cevabın ıcınkagıdı beklıycez artık.....sevdalim03 yazdı:bu durumda ne denir bilmiyorum allah sabir versin ilk once reddin sebebini ogrenmelisin ondan sonra esin ne vatandasi eger turk vantadasi ise solvitte basvurabilirsin (solvit her dosyayi kabul etmiyo) burda yani belcikada egerki esin nufus dairesine evliliginizi bildirdiyse mahkeme acip evliliginizi tanitmaniz gerekiyo eger mahkeme olumlu olursa vizeni verirler
- ibo54
- Beginner
- Turkiye_Sehir: Sakarya
- Yabanci_Ulke: Belçika
hemsom bu duruma uzuldum ya senide burda gormek istiyorum bu konuda hic tecrubem olmadi ancak sorar sorustururum bu duruma illaki itiraz edecek birsey vardir veya olmasi lazim
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: TURKIYE - Manisa
- Yabanci_Ulke: BELCIKA - Antwerpen
Uzme canini , hersey yoluna girer birgun.
Sabirli ol sen,.Birgun bakmisin yillar gecmis,butun cileler gecmis bitmis,gelmissin.
Sabirli ol kardes.
Selam.
Sabirli ol sen,.Birgun bakmisin yillar gecmis,butun cileler gecmis bitmis,gelmissin.
Sabirli ol kardes.
Selam.
-
- NT1
- Turkiye_Sehir: Türkiye-Gaziantep
- Yabanci_Ulke: BELçika- mons
hakkkına hayırlısı kardes...hıc gormek ıstemedgım bır sözcuk su red ...ama ınan alcaksın öle yada böyle kacarı ucarı yok...sıkma canın ıns hersey daha ıyı olcak yılmaz kardes..
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: türkiye-istanbul
- Yabanci_Ulke: belgıum-gent
- yilmaz34
- NT1
cok tskler arkadaslar.inanın kı ruhsal olarak cökmüs durumdayım,ne yapacagımıda bılmyorum