belçika aile birleşimi vizesi

Belcikadan vize basvurusu nasil yapilir. Belcikadan Hollandaya gecis nasil hangi sartlarda yapilir. Belcika uyum sinavi

Moderatörler: sansli, unknown

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
kuzey2329
NT1
NT1
Turkiye_Sehir: Türkiye-Gaziantep
Yabanci_Ulke: BELçika- mons

Re: belçika aile birleşimi vizesi

Mesaj gönderen kuzey2329 »

mehmet kardesımm senı yıne rahtasız edıyorum kusura bakma emı...yaa benım bır arkadas avusturalyanı bır bayanla evlendı gecen gun bana dıyorkı bız cok zorlandık ...evlenecegın kısı gelrıken 1.)pasportunu apostıl yaptırsın 2) bekar oldguna daır belge alcak ve bu belgenın ustunede evlenmesınde bır sakınca yoktur dıye yazılı ve mühürlü olcak dedı..3) dogum belgesı sertıfıksnı apostıl yaptrıcak ve bunların tumunu orda yaptrcak gelemsı gerek dedı....4) kımlık apostılı gereklı dedı.......bırde uluslar arası evlenme ruhsatı gerek dedı apostılı yapılmıs olarak.. bu konudakı bılgılerını beklıyorum kardesım 4 madde halınde yazdım saygılar

nevilen
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: TURKIYE - Manisa
Yabanci_Ulke: BELCIKA - Antwerpen

Mesaj gönderen nevilen »

kuzey2329 yazdı:mehmet kardesımm senı yıne rahtasız edıyorum kusura bakma emı...yaa benım bır arkadas avusturalyanı bır bayanla evlendı gecen gun bana dıyorkı bız cok zorlandık ...evlenecegın kısı gelrıken 1.)pasportunu apostıl yaptırsın 2) bekar oldguna daır belge alcak ve bu belgenın ustunede evlenmesınde bır sakınca yoktur dıye yazılı ve mühürlü olcak dedı..3) dogum belgesı sertıfıksnı apostıl yaptrıcak ve bunların tumunu orda yaptrcak gelemsı gerek dedı....4) kımlık apostılı gereklı dedı.......bırde uluslar arası evlenme ruhsatı gerek dedı apostılı yapılmıs olarak.. bu konudakı bılgılerını beklıyorum kardesım 4 madde halınde yazdım saygılar
Apostil edilmis ,evlilik ruhsati (belediyeler boyle diyor) ,Formul B idi heralde , bu belge. Formul A( Dogum belgesi) , ve pasaportu yetiyor.

Zira esin Belcikali oldugundan ,yani dokumanlari belcikadan alacagindan farkli bir durum olusuyor.Belcikanin resmi dillerinden (cokdilli belgelerinde) Fransizcada yaziyor,onun icin cevirmen gerekmiyor.

Ben hicbirseyi cevirtmemistim. Fakat belediyene gidip durumu anlatip evrak listesi istemen en dogrusu.Cunku durumun biraz farkli.

Kolay gelsin.

kuzey2329
NT1
NT1
Turkiye_Sehir: Türkiye-Gaziantep
Yabanci_Ulke: BELçika- mons

Mesaj gönderen kuzey2329 »

tesekkur ederım tum cevaplar ıcın cok saol..nısanlımın suan elınde bekarlık belgesı var mons beledıesınde aldı..ıkametgah daaldı aynı yerden...dogum beglesınıde aldı aynı yerden..benım burda beledıyede cıkarttıgım evlılık ızın belgesını ona yolladım apostıl yaptrması ıcın onuda verdım kendısne kı oda kendı beledıyesıne gıdıp verdı evrakı ve aldı elınde suan..bu 4 belge var elımızde lakın trecüme yok ve apostıl de yok ..benımburda yapmamm gerken bırsey yok sordum memura ada o belgelerı yaptrsın bır yollasın dedı..okadar..halsınız her beledıye afrklı sanıırm hakımıza hayırlsısı olsun valla cablıyorum ben burdan nısanlım oran ama kader kısmet artık... tum forumdakı arkadaslara teskkurlerımı sunuyorum sagolun...ıyı geceler arkdasım cok saol tekrar

“Belcikadan Basvuru” sayfasına dön