slm arkadaslar bu sabah dofının sıtesıne gırdım degısık bı yazıyla karsılastım ıks yı aradım heycanla onların dunyadan haberı yok bunun ne oldugunu bılen var mı ?
Numéro de la demande de visa: xxxxx
Date de la demande de visa: Dec 8 2010
Date de l'enregistrement de la demande de visa par l'Office des étrangers: Jan 17 2011
Décision: En traitement
Date de la décision:
extra info1: Lorsqu'un dossier est encore en traitement ou s'il n'est pas encore traité parce qu'en attente des documents étayant la demande visa envoyés par valise diplomatique, la date indiquée est la date d'enregistrement de la demande de visa par l'OE.
extra info2: La décision est en principe envoyée le jour où elle est prise. Un délai de quelques jours peut cependant s'écouler avant sa réception effective par le poste diplomatique ou consulaire.
dosya durumum degısmıs ıks bıle bılmıyor
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
- yilmaz34
- NT1
- Turkiye_Sehir: istanbul
- Yabanci_Ulke: belcika_zellik
dosya durumum degısmıs ıks bıle bılmıyor
Hayatı tesbih yaptım , Bazen çekiyorum bazen sallıyorum
- sagopa
- NT1
- Turkiye_Sehir: konya
- Yabanci_Ulke: belçika.antwerpeen (ANVERS)
Re: dosya durumum degısmıs ıks bıle bılmıyor
google translateden tercume yapsane beklemede bısı oldugu yok acorrd yaZISI cıkmadıkca heyecan yapma )) ben aylardır o yazıyı goruorum sıkıldım valla hakkımızda hayırlısı
- yilmaz34
- NT1
benım basvuru tarıhıme bı bak ıstersen kac aydır kactane yazı gordum bı bılsen bu yazıyıda ılk ay gormustum sonradan aklıma geldı demek kı sıfırdan basladı hersey artık acılardan zevk almaya basladım sende alısırsın :...........hakkımızda hayırlısısagopa yazdı:google translateden tercume yapsane beklemede bısı oldugu yok acorrd yaZISI cıkmadıkca heyecan yapma )) ben aylardır o yazıyı goruorum sıkıldım valla hakkımızda hayırlısı
- sagopa
- NT1
yuh :=)iyide sorun ne senın bu kadr surdu ıkıncı evlılık falanmı bu kadar ugrastırmamaları lazım ben hergun aynı yazıyı gormekten sıkldım ama ....
- yilmaz34
- NT1
evet ıkıncı evlılık malesef ıkıncı kez evlenenler sankı adam vurmus gıbı muamele goruyor
- sagopa
- NT1
harbı ole mesela bana ankarada hıc soru sormadılar guleryuzle gonderdılerr benden sonakı kısı ıkıncı evlılıgydı adam kavga yaptı orayla 100 soru sormuslarrr adam dıo mahkemeye vercem keske bole olmasa ama bole bu duruma dusuren belkıde bızlerız anlasma evlılıgı yapanlar yuzunden kurunun yanında yasda yanıoo