akadaslar yardimci olursaniz sevinirim belcika hakkinda

Belcikadan vize basvurusu nasil yapilir. Belcikadan Hollandaya gecis nasil hangi sartlarda yapilir. Belcika uyum sinavi

Moderatörler: sansli, unknown

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
mert
Beginner
Beginner

akadaslar yardimci olursaniz sevinirim belcika hakkinda

Mesaj gönderen mert »

ben hollandada suan kacak durumdayim evliyim esimin suresiz oturumu var ben belcikadan oturum isimi hallede bilirmiyim ? ve nasil yapmam gerekiyor tsk

nevilen
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: TURKIYE - Manisa
Yabanci_Ulke: BELCIKA - Antwerpen

Re: akadaslar yardimci olursaniz sevinirim belcika hakkinda

Mesaj gönderen nevilen »

arkadsim hosgeldin aramiza.topicleri incelersen senin sorununla ilgili bikac aciklama var.oncelikle onlara goz atmani tavsiye ediyorum.bu tur tek sorulu cumlerleri (herhangi bir aciklamasi olmayan) yapmaktansa biraz arastirip bulur ona gore anlamadigin,karisik yada bilgi sahibi olmadigin bolumler hakkinda sorularini iletirsen inaniyorum ilgilii arkadslar daha cok yardimci olacaklar.
allah yardimcin olsun

arar_55
Gonullu
Gonullu

Mesaj gönderen arar_55 »

Esiniz Belcikadan Size Turkiyeden Davediye Yapmasi gerekir(kural Geregi)yeniden Geri Donup Vize
Almak icin tr den Tekrar Giris Belcikaya Yapmalisiniz!!!!
Burda Turist olarak kalmaniz Geleceginiz icin zararlidir!!Yurd disi cikis risikosu yakalanirsaniz tehlikelidir!!Belcikada Sorun olmasada Sinir ulkeler tehlikelidir!!Bilginize!!!!!!!!!!!!

arar_55
Gonullu
Gonullu

Mesaj gönderen arar_55 »

nevilen yazdı:arkadsim hosgeldin aramiza.topicleri incelersen senin sorununla ilgili bikac aciklama var.oncelikle onlara goz atmani tavsiye ediyorum.bu tur tek sorulu cumlerleri (herhangi bir aciklamasi olmayan) yapmaktansa biraz arastirip bulur ona gore anlamadigin,karisik yada bilgi sahibi olmadigin bolumler hakkinda sorularini iletirsen inaniyorum ilgilii arkadslar daha cok yardimci olacaklar.
allah yardimcin olsun
isde aciklama basvuru moden b ucretsiz Avrupa yerlesim karti

http://hollandaca.youprog.com/viewtopic.php?f=15&t=2228

mert
Beginner
Beginner

Re: akadaslar yardimci olursaniz sevinirim belcika hakkind

Mesaj gönderen mert »

merabalar bana bu konuda yardimci olursaniz sevinirim esimin onberpaaldetijd oturum kartina sahip ben ilagalim oturum icin belcikaya tasindik ve burda baya bi zorluk yasadik hollanda vatandasi olmadi icin esim EG-ID IDENTITEITSKAART) istediler bizden yaklasik 2 yilldir becikadayiz tekrar esimin adresini hollandada gosterdik ve calisti ve ind muracat yaptik 3 aylik maas kagigidiyla ama kanun deyismis galiba vermediler ne yapmam gerekiyor bu konuda bana yapmak gereken varsa bildilendire bilirmisiniz ya normalde belcikadaki kisiler nl de rahatlikla calisa biliyo ama burda bize zorluk cikartiyolar tsk

“Belcikadan Basvuru” sayfasına dön