Belcika,almanya,ingiltere,danimarka,norvec,italya,ispanya,fransa,portekiz.letonya,estonya,letvonya,filandiya,isvec,danimarka,irlanda,bulgaristan.romanya,macaristan.slovenya,slovakya,cek,avusturya,polonya,malta,hollanda vizesi almak icin profesyonel yardima ihtiyac duyanlar,yada aile birlisemi konusunda problem yasayan arkadaslar artik uzulmenize gerek yok cunku sizlere profesyonel anlamda yardimci olmak icin variz.www.vizebilgi.webs.com adresine girerek bizlere iletisim bolumunden ulasabilir yada yasadiginiz tecrubeleri diger insanlarinda bilmesini saglamak icin sitemizde bulunan testimonials bolumden aylasabilirsiniz.Unutmayin vize almak ciddi bir istir acemi acentalar yada kisiler ile yapmaniz sadece sizin basvurunuza etki eder o yuzden biz olmasakta piyasada vize danismanligi yapan uzun yillardir bu isle ugrasan yeri yurdu belli acentalar ile basvuruda bulunun ki zarar gormeyin...
www.vizebilgi.webs.com
belcika vize si icin......
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: istanbul
- Yabanci_Ulke: fransa