arkadaslar merhaba,
ben bu foruma yeni katildim. Turkiye den ogretmenlik diplomam var ancak henuz denkligi icin hic biryere basvurmadim. eger ogretmenlik denkligi almis arkadaslar varsa ya da bu konuda bilgisi olanlar bilgilerini paylasirlarsa sevinirim.
ogretmenlik diplomasinin denkligini yaptiran var mi?/
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: Samsun
- Yabanci_Ulke: hollanda
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: trabzon
Re: ogretmenlik diplomasinin denkligini yaptiran var mi?/
merhaba kardes hosgeldın....ben dıplomamın denklıgını aldım muhendıslık dıplomam var..once uwv ye gıdıyorsun orda senın bır kocun var...onla gorusuyorsun..dıploman ve transkrıptın turkce olacak yalnız...ben ıngılızcelerınıde verdım... 3 4 hafta ıcınde sonuc gelıyor....para da odemıyorsun..
kolay gelsın
kolay gelsın
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: Samsun
Re: ogretmenlik diplomasinin denkligini yaptiran var mi?/
cok tesekkur ederim verdigin bildigin bilgiler icin.
insallah ben de en yakin zamanda diplomamin denkligini alirim.peki sendeki turkce belgelerden apostil istediler mi?
insallah ben de en yakin zamanda diplomamin denkligini alirim.peki sendeki turkce belgelerden apostil istediler mi?