parali vize yoluyla gelme
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: Kayseri/Belcika
- Yabanci_Ulke: Belcika
Re: parali vize yoluyla gelme
Belcikaya gelmenin en kolay ve basit yolu turislik ve aile ziyaret vizesi bunu bizzat oturdugum belediye soyledi
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: türkiye
- Yabanci_Ulke: belçika
- sagopa
- NT1
- Turkiye_Sehir: konya
- Yabanci_Ulke: belçika.antwerpeen (ANVERS)
Re: parali vize yoluyla gelme
aynen dedıgın gıbı ben ocak ortalrında gıdıcem ama belcıkaya ınmıcem baska yere vıze alıp ordan belcıkaya gecıcemm yoksa sorun olabılırr ınsaalh hayırlı olurda bırılerıne yaptıgım bu yol kotude olsa mecburı emsal olurr.... cunku artık hemen hemen herkese ret verıolar