Doktor Raporu ?
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: izmir
- Yabanci_Ulke: Belçika
Doktor Raporu ?
arkadaslar ben belcikada iki yildir nerdeyse kaliyorum ve kimligim esimden ayrildigim icin elimden alindi acaba burada kalabilmek icin Doktor raporunun bir etkisi olur mu?
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: BURSA
- Yabanci_Ulke: antwerpen
Re: Doktor Raporu ?
oturumunu iptalmi ettiler ne dediler peki doktor raporun herhangi bir hastalik raporu falanmi var
10.ocak 2011 evrakları ankara'ya teslim ettim.
06 agustos 2011 belcikadayim.
06 agustos 2011 belcikadayim.
-
- Mezun-BE
Re: Doktor Raporu ?
bi surededir ruhsal tedavi goruyorum intehar ettim hastanede yattim ve hala tedavi goruyorum
-
- Mezun-BE