Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Gonullu
- Turkiye_Sehir: turkiye_mersin-tarsus
- Yabanci_Ulke: Hollanda-Zaandam
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: turkiye
- Yabanci_Ulke: hollanda
-
- NT1
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: osmaniye
- Yabanci_Ulke: belcika hamont
Re: 162 günnnn...... ( vizem cikti )
hadi bakalim gozun aydin hayirli ugurlu olsun allah pisman etmesin. gel bakalim sende. cok sevindim valla prenses. ne diyim sana dualarin kabul oldu, alperinkide kesin cikar.senin kini verdilerse alperin vizeside kesin gelir hadi bakalim hayirli ugurlu olsun
- mavi_duydu
- Beginner
- Turkiye_Sehir: izmir
- Yabanci_Ulke: Hollanda - Arnhem
-
- Beginner
selam arkadaslar baska vizesi cikan yokmu ? ben kafayi yemek uzreyim 3 yıda gecti herhangi bir ses soluk yok bu nasil isti ooofffffffffffffff ooffffffffffffffffffffffff
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: turkiye
- Yabanci_Ulke: hollanda
-
- Gonullu
selam arkadaslar 20 mayista belcikaya geldim 21 sabahi hemen belediyeye gittik cok iyi insanlar belediyedekiler sonra esim soyledi bir kacgunlune hollandaya gidebilirmiyiz aileye tanistircaz falan dedi tabiki gidebilirsiniz ben buraya yaziyorum dedi ve geldik simdi hollandadayiz hollandayi daha cok begendim buralar guzel ama annemin babamin oldugu yer daha guzel ayrilik cok zormus
-
- Gonullu
alper bi gelisme yokmu