Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
- alper68
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: aksaray
- Yabanci_Ulke: hollanda rotterdam belcika genk
Re: VİZEM ÇIKMIŞ ARKADAŞLAR...
yok arkadasım senator hıc bı ses yok ınsalah dedeıgın gıbı bu ay ıcınde cıkarr
-
- NT1
gerçek diyorum bak bu ay içinde mçıkması lazım yani bu ayın 10 bi haber alabilirsin belki haberin olsun. yada bu tarihler arasında...
- sansli
- Ogretmen
- Turkiye_Sehir: turkiye
- Yabanci_Ulke: hollanda-den haag
tebrikler hayirli ugurlu olsun vizeniz allah yeni yasaminizda mutluluklar,,,
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09
-
- NT1
alper kardes ne yaptin ya yokmu hala bi haber?
-
- Mezun-BE
Gozun aydin,hayirli olsun sanator yeni baslayacak hayatinda Allah utandirmasin ve daima seninle olsun.Darisi diger bekleyen arkadaslarin basina.
iyi seyler onu en az beklediginde olur.
- alper68
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: aksaray
- Yabanci_Ulke: hollanda rotterdam belcika genk
arkadaslar bodrumdaydım eve dondum ve evıme uc dort gunonce polıs gelmıs kontrol etmıs gıtmıs en son gelısme bu hayırdır ne bu bılen varmı bu ıkıncı kez gelıslerı benım eve kontrole
-
- Mezun-BE
alper obur sayfaya yazdim eve polis gelmesinin sebebini artik son asama belcikadaki eve polis gelmesi evin aileye uygun olup olmadigini kontrole geliyorlar bu yasa gecen yil tam benim vize geldiginde cikti 1 temmuz 2007 de bununla birlikte 1 yeni yasa daha cikmisti o zaman esim belcikada isci olarak calisiyor ama yinede benim saglik guvencemi burada nasil saglayacakmis buna dair belge gelde sinir olma ama napcan kardes sim burdan arastirdi buldu bulusturdu yolladi bana bende konsolosluga verdim bide tr de alman hastanesinde saglik raposu ingilizce onu istediler gecen yil tam vize alacagim sirada cikan 3 yeni kanun dediler yaptim mecburen.seninde anladigim kadariyla eve polis gelmesi islemin son asamasi eve polis gelmesi hadi hayirlisi olsun gelismeleri bekliyoruz hepimiz
iyi seyler onu en az beklediginde olur.